Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Výjimečně snaživý průměrný film. Režisér očividně doposud točil videoklipy, i přes tuhle skutečnost AoHSP funguje velice dobře i jako celek, má styl a "drajv", scénáristům se přeze všechny umělé pomůcky podařilo sestavit relativně zajímavý příběh, potěší zejména dobrý "twist" na konci a ta snaha zaumout je velice příjemná. Bruceovi role hodně sedla. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

Reklama

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Parádní krimi z prostředí střední školy. Když se k tomu přidá humor a ledový klid Bruce Willise, tak je to pěkná podívaná. Nesmím zapomenout ani na skvělou Mischu Barton a sympaťáka Reece Thompsona, který s vtipem prování celým filmovým případem. Mile mě tohle dílko, o kterém jsem předtím neslyšel, překvapilo. A to včetně hudebního doprovodu, který taky stojí za to. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, skvelý casting a atmosféra elitnej strednej školy. Nehovoriac o masakrálnom (a nevyužitom) Bruceovi "Zabijem ťa!" Willisovi. Problémom je deravý scenár a neschopnosť scenáristu vybudovať ucelený príbeh a vyhnúť sa rutinným klišé. Vyvrcholenie bolo zaujímavé, i keď trochu mdlo nakrútené. Charlie Bartlett je oveľa lepší. ()

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Nápad přesunout detektivní vyprávění á la Raymond Chandler na střední školu není úplně špatný a vnitřní hlas hlavního hrdiny a občasné parodické vtípky celkem ujdou. Ale to vydrží tak na půl hodiny, film je navíc stylizován lehce halucinogenně trochu jako "Hele vole, kde mám káru?" a místy opravdu dost nudí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)
  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama