Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Celosvětový výdělek mluví za sebe.Divácky neuvěřitelně nevděcná podívaná a to především pro ty nejmenší z nás.Dospělý, který neholduje animovanému sci-fi, ani nijak zvlášť neocení na tu dobu dobré efekty, nemůže film plný patetických a ukňouraných klišé nijak zaujmout a děti se u toho budou zoufale nudit, jelikož ve filmu není sebemenší náznak humoru, jen trapné klišé žvásty a milionkrát viděný "dobrodružný" příběh, který dospělého nasere a dítě unudí k smrti, tenhle film je jeden velikej omyl.25%. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Letové a bojové sekvence za jasných 5 hvězd - za takové scény by se nemusely stydět ani Star Wars. Ale ta animace postav - bída. Chůze divná a vzhled figurek velice laciný. Nijak originální příběh, zato však originální prostředí... budiž! Tři a půl hvězdičky - pohodička. Znovu už to ale vidět nemusím. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač nemám pod zadkem přimontovanou vrtuli, tak jsem v tomto snímku zcela nepokrytě fandil domácím oblečeným ve slušivých barvách míru. Rád bych ocenil jejich gesto s kyslíkovou bublinou, ale místo toho je budu raději varovat, neboť lidem se nedá věřit a časem se budou chtít rozpínat na cizí pozemky. Lidé jsou zkrátka nevděčné svině. Věřte mi, jsem jedním z nich. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jakási kopírace všeho možného v docela nudné zábavě z příšerným hudebním doprovodem. CITÁT . My jsme lidé, oni jsou cizí druh. Ve scénáři mi vadí, že zase vládnou zelené mozky, vždy, když tam jsou jde vše do kopru. Může už konečně někdo natočit pěkné sci - fi bez vojáků ? V tom filmu jsou používány vynálezy, které by v jakékoliv primitivní společnosti logicky ani neexistovaly, na tož aby vůbec fungovaly. A už vůbec nesnáším, když dáváme mimozemšťanům lidské vlastnosti - jak odporné. Všichni pak chtějí jenom válčit a válčit. Jděte do prdele z válkami, tu naší poslední si připomínáme už šedesát pět let a ještě nám to nestačí. A otázka k filmu. To si se svýma schopnostma nemůžou najít nějakou jinou planetu ? Třeba neobydlenou ? Vždycky jsem se chtěl u filmu bavit a možná získat nějaké ponaučení - ale zde to nehrozí. Dvě hvězdy, převážně za 3D. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nadhodnotím,ale v žánru 3D animáků jde o lepší průměr.Jen bych měl vzkaz pro ty co dychtí po DVD verzi ve 3D formátu.Nevím zda jsou na vině přiložené brýle v DVD,či něco jiného,každopádně doporučuji hodit brýle do odpadkového koše a pustit si starou dobrou 2D verzi,poněvadž 3D verze je otřesná.Vybledlé barvy,převládající zelená a neostrý obraz.P.S.televizor mám v pořádku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)
  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama