Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se hodně těšil na pokračování několik let a nakonec sem dost sklamany což je škoda 11 let čekáte a pak dostane te místy strašnou kameru a hrozné i efekty hold peníze dělají svoje. Co ale pochválim je návrat dodávky a její propracovanost a ten klakson ou to prostě už v prvním díle bylo dělo a tady pro mě taky a asi jediná věc co nahání strach, atmosféra byla dost slabá creepers nebyl podle mě tak propracovaný jako v předešlých dílech a to je škoda, u příběhu zavřu jedno oko a budiž ale kde bylo to napětí a hororový nádech? Doufám že si to Salva z pokračováním ujasní a napraví a nebo to předá dál. Aspoň konec napomohl hvězdě víš. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady jsem ani nic nečekal a dobře tomu tak. Salva tu krom mizerného vedení mizerných herců nepřichází s ničím, co by stálo za výraznější zaznamenání. Okřídlený potvorák mě sice docela bavil, ale v krosení svých protivníků je rutinní a gore, které by to celé mohlo trochu okořenit, se prakticky neobjevuje. Film mi jen potvrdil to, co jsem si myslel už po dvojce a totiž že Jeeperc Creepers mělo být jen o jednom díle. 15% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama