Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

kingik 

všechny recenze uživatele

Oslnivý návrat nezničitelného okřídleného a lidožravého Creepera v nezničitelné omšelé dodávce se nekoná, film spíše připomíná rutinně spíchnuté pokračování, ke kterému byl režisér Victor Salva dotlačen. Hned se zastavím u jeho režie. Ví ten chlap, že už je rok 2017?! Jeho režie je neskutečně zaostalá, plná technických nedostatků, film se patrně stříhal na koleně. Nemálo je znát, že ve střižně zřejmě došlo k necitlivým zásahům do mizerného výsledku, tedy k razantnímu přestříhání výsledného díla. Pokud se přenesete přes režijní vedení, které spadá tak o deset let zpátky, máte naději, že třetí pokračování vás bude svojí imbecilitou i občasně probleskující nostalgií bavit. Gina Phillips, na jejíž návrat před kamery jsem byl zvědavý, má jen cameo roli, její filmový bratr je fakt po smrti, hrál ho kdysi Justin Long, takže už se nezjeví, je zároveň i jakousi spojovatelkou celé série, a další návrat hlásí Brandon Smith, šerif z jedničky. Monstrum je pořád zabijácky vyhladovělé, nelze se ale zbavit dojmu, že dostalo karikující rysy. Za vše hovoří scéna, kdy mocně stojí na kapotě své dodávky, která jede. Dodávka je pracně vychytaná, funguje jako smrtící past, ze které není úniku. Zabití jsou vedena celkem uspokojivě, krve moc není, veskrze nic, z čeho byste byli na sračky. Monstrum je cool i béčkové zároveň. Nemá v podstatě čím děsit. Většina filmu se odehrává ve dne, režisér nebyl srab, věděl, že nemá k dispozici odpovídající technické zázemí, přesto nedostatky neukryl do tmy. Tmu hodil až na finále. Scénář přišel s imbecilnostmi typu pohřbené amputované ruky, která se hýbe a působí potíže těm, kteří s ní přijdou do kontaktu. Dalším problémem je, že celý děj je zahlcen množstvím postav, v nichž se bylo těžké orientovat. Závěr přišel s nápadem šikovně propojit všechna pokračování, pokud nemáte nakoukané předchozí dva díly, nepochopíte to propojení. Spoiler// tenhle film předchází událostem ve dvojce// Konec Spoileru. Při všech výčtech nedostatků bylo nemožné poslat film k nám do kin. V nabité podzimní horor konkurenci mu patří místo na chvostu. Budiž mu přičteno k dobru, že se nijak významně nezakecával, pelášil kupředu, objasnění původu monstra se sice odkládá, ale kdo chce vidět závěr trilogie, měl by do toho jít. Nemám zprávy, že by Salva a spol. šel do čtyřky. 6/10 ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Salva przní nezletilý děti se už provalilo a možná díky tomu bude v base nastavovat prdel, ale že mu to nebude stačit a rozhodne se zprznit i samotnýho Džýpr Skrýpra, to je i na odolnou rákosku moc. A kdyby jen zprznit, vždyť on ho vošukal nasucho do prdele, vystříkal mu hubu, pochcal ho a následně nechal hystericky brečet na zemi ve vlastních výkalech. Tohle se přece bývalýmu tahounovi nedělá. Každopádně stalo se a tak tu po plus mínus čtrnácti letech máme pokračování ze kterýho by se odolnej zeblil a citlivej rovnou zesral. Nefunguje zhola nic, atmosféry to má asi tolik jako 80ti letá kurva zákazníků a laciný je to jako Aranka z vedlejšího baráku, která ptáka přemlaskne ne za prachy ale jen proto, aby měla aspoň něco teplýho v žaludku. Maska Džýpra vypadá hůř než v prvním dílu, strašidelnej je asi jako krabice s koťatama a jeho dodávka je nový auto Kid. Digitální gore je finální grc do huby diváka a jestli tohle mělo být navnadění na čtyřku tak mám pro rejžu vzkaz - Strč si mysteriozní odhulení Džýpra hluboko do prdele, po týhle sračce nechci vědět ani jak vzniknul, ani nic jinýho. Nikdy víc... ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Než po 14ti letech čekání naservírovat fanouškům tohle, tak to radši Salva neměl trojku točit vůbec. Rozpočet nic neznamená když člověk umí (viz Wan), takže pokud Salva neměl peníze, měl se soustředit na napětí, atmosféru a hororové prvky místo laciných efektů a "vytuněný" dodávky s neprůstřelnýma pneumatikama atd. Zklamání po všech směrech a ještě horší než dvojka. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý toto monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknút. Keď sa však na cestách objaví známa stará dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. - V prvom rade nechápem, ako je možné, že hororovú sériu Jeepers Creepers pozná úplne každý. Ale zase som sa dobre bavil na tom, ako sa počas predchádzajúcich niekolkých mesiacov pred releasom fanúšikovia hororu hádali o tom, prečo na Jeepers Creepers 3 ísť alebo neísť do kina. Môj názor je taký, že na tento projekt sa nedá pozerať ako na vec, ktorú vytvoril Victor Salva sám, a preto by nemalo byť ostatným účastníkom ublížené len kvôli jeho kriminálnej minulosti. Osobne sa mi tretia časť páčila. A to dokonca viac než jednotka, ale tá sa mi nepáčila preto, že som kvôli tomu, aké to malo kultové meno, očakával nejaké parádne monštrum alebo vraha a nakoniec som dostal akéhosi netopiera, ktorý ňuchá slipy tínedžerov. Medzičasom som sa s tým ale zmieril a preto som bol na trojku zvedavý a som s ňou spokojný. Objaví sa tu pár známych hereckých tvárí, ktoré mám v hororoch rád, a zdalo sa mi to zahrané znesitelne. Kostým Creepera sa mi tiež páčil, ale nie tak, ako jeho prekvapivo pestrý arzenál zbraní, ktorý sa nebál použiť. Páčila sa mi aj hudba, ktorá je síce amatérsky skomponovaná,. ale hodí sa sem. Len neviem, prečo som mal pocit, že presne tie rovnaké soundtracky, ktoré sú tu, hrali aj v predchádzajúcom režisérovom projekte. Efekty sú spracované dosť nešikovne. Na jednej strane pôsobivé praktické efekty, ktoré vyzerajú parádne, a na strane druhej úplne katastrofálne CGI. Ale zase ak režisér už dopredu vedel, že jeho platformou sa stane Syfy, možno sa rozhodol radšej ušetriť prostriedky pre štvorku. Tá by podla zaujímavého záveru a informácií o tom, že už je napísaná, mohla dopadnúť celkom dobre a určite si ju pozriem. + herečka z The Lords of Salem a 31 + herečka z The Invitation + herec z From Dusk Till Dawn: The Series + herec z Devil's Due, Nocturna a Cold Moon + herečka z When the Bough Breaks + herec z South of Hell, Stranger Things a Cold Moon + herec z Demonic + herec z Pitchfork ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tato série měla skončit druhým dílem,který byl obstojný a nabízel dobré ukončení. Místo toho přišel pro 14 letech další díl,který nenabízí nic nového a sérii nijak nerozvíjí. Nabízí se otázka co mu na tom trvalo tak dlouho,když výsledek vypadá jako totálně průměrný horor,kterých vychází za rok desítky (o tom, že to šlo do amerických kin ani nemluvím radši). Navíc naváznost na minulý díl není žádná (kdo neviděl předchozí díly o nic nepříjde stačí Vám vědět jen, že každých 23 let cosi vraždí a někdo komu to zabilo bratra ho chytá ještě s jakýmasi maníkama) ve dvojce ho chytili a čekali až se probudí, aby ho zabili tady je od začátku volný a zabíjí. Herci jsou příšerní a dávají vzpomnět na herce co hrávaly dříve v Pátcích 13 vede ta babička co vypadá, že je věčně na drogách a navíc nadraná následovaná tím policajtem,který je tak drsný, že by se ho nebálo snad ani nemluvně. O filmových chybách se radši ani nevyjadřuji (chlápek vystřílí do Creepera celou dávku rotačního kulometu nic mu to neudělá ženská ho probodne tyčí přijde o oko nebo v jedné scéně nemůže létat, aby o 5 minut později zase létal). 40 procent za ty vychytávky co mělo to auto (vraždící tyč,jakési kopí a ta smrtící mřížka) a za to,že chcípl ten kluk co chtěl zabít toho zajíce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama