Reklama

Reklama

Muppets: Vánoční koleda

  • USA The Muppet Christmas Carol (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Klasický sváteční příběh Charlese Dickense v rukou stále rozpustilých Muppets jiskří humorem a veselou náladou! V roli hamižného Ebenezera Scrooga vystupuje Michaela Cain a celá podívaná není nic jiného než pořádný švindl! Scrooge tráví vánoční večer sám a navštíví jej duchové, kteří ho přenesou v čase a nechají ho nahlédnout do jeho do minulosti, současnosti i budoucnosti a není to nijak pěkná podívaná! Ale při té příležitosti se setká s chudým, hodným a skromným Bobem Cratchitem a jeho rodinou, do které patří také Tiny Tim, který Scrooga poučí o skutečném významu Vánoc. Spolu s původní hudbou a oslňujícími triky je tento dobrosrdečný sváteční příběh vynikající zábavou, která vaši rodinu dokáže potěšit vždy znovu o každých vánocích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Javert 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Sezame, otevři se a muppety jsem nikdy moc nemusel, Vánoční koleda mě velmi příjemně překvapila! Vtipy byly vtipné, muppeti nebyli trapní a okoukaní a Michael Caine byl jako Scrooge vynikající (navíc vidět a slyšet ho zpívat se vám jen tak nepoštěstí:-)). Muppets: Vánoční koleda je filmem s fantastickou vánoční atmosférou, vytvořeným jak pro děti, tak i pro dospělé a musím říci, že já si ho budu pouštět každé Vánoce! ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělé a zatím nejlepší verze Vánoční koledy jakou jsem kdy viděla. Každý mapeťák tu má svou roli, která se objevuje v původním Dickensově díle. Mimochodem sám Charles Dickens tu hraje taky. Gonzo (nebo zde Dickens) nás provází celým příběhem. A nebyli by to Mupeti, kdyby při hraní neuďáli nějaké chyby. Například když orel Sam začne o americkém vlastenectví, ale pak si uvědomí, že hraje britskou postavu nebo když Zvíře ... no prostě je sám sebou. A konečně zjistíme jak vypadají děti prasata a žáby :). Úžasná hromada zábavy. ()

Reklama

Louskacek 

všechny recenze uživatele

Nesnáším uječené americké filmy pro celou rodinu. Vánoční koleda taková naštěstí není. Dickensův příběh je zde polohraný a pololoutkový, ale je podán velmi zábavně a příjemně, takže na jeho konci budete mít skvělou vánoční náladu, což je asi tak vše, co se dá od vánočního filmu čekat. Dospělého Muppets neurazí a děti pobaví. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Že se z Muppets: Vánoční koleda vyklube zatím nejlepší adaptace onoho kouzelného příběhu, to jsem vážně nečekal. Stejně jako to, že ve filmu bude téměř-osobně vystupovat Charles Dickens (hraje ho Gonzo) nebo že mě žabák Kermit může v roli Boba Cratchita tak moc dojmout. Jediné, co jsem čekal, byl skvělý, zpívající Michael Caine, což ovšem ode mě nebylo žádné vizionářství, neboť Michael Caine je skvělý vždy a všude. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení a pro mě asi nejlepší filmové zpracování Dickensovy Vánoční koledy. Líbilo se mi všechno. Lidští herci, loutkoví herci, někteří byli k sežrání, i když muppety moc normálně nemusím. Tady tomu dodali na zajímavosti, nevšednosti a úsměvnosti. Všemu ukázkově sekundovaly triky, krásně zpracovaní tři duchové a i hudba byla pěkná. Já musím jen smeknout a rukou si vrátit čelist do míst, kde byla před sledováním této pohádky, protože mi v jejím průběhu dost padala. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama