Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, neuvěřitelná a málokdy vídaná řezničina, která nepřináší nic nového, ale má velmi hustou atmosféru! Ve chvílích, kdy si divák myslí, že to už konečně půjde k lepšímu a sadistický pomatenec a vrah bude poražen, přichází další a další masakr a aby toho nebylo málo, tak nám tvůrci připravili ne příliš překvapivý, ale o to drastičtější závěr! Děs a hrůza! Ještě, že tu byl ten skvost v podobě "Saši" Daddario, za kterou už asi budu dávat jednu hvězdu automaticky navíc. Chvíli jsem váhal kolik hvězd dát, protože "Bolestná ztráta" je tím filmem, kdy můžete dát pět * nebo to hodit do odpadu. Za tu odvahu jít tak bezlítostnou cestou dávám 4*. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Od Bereavementu ako prekvelu k výborného Malevolence som čakal dosť, hlavne po chýroch ako Steven Mena režijne dospel, čo je pravda. Tým sa však dostal na hladinu mainstreamu na ktorý sa dobre vo všeobecnosti pozerá, ale keď scenár neprináša nič nové v rámci profilovania vraha a ani dejovo vôbec nezaujme, je to zle. Tam kde Malevolence začínal ako krimi a skončil ako slasher, Bereavement je od začiatku do konca ničím nevzrušivou lineárnou ukážkou napichovania obetí na hák s peknou hlavnou predstaviteľkou a pár podarených sekov nožom to už nezachráni. Viac nápadov ako choroba chlapca v začiatku a odkazov na podobné diela (stará dodávka flákajúca sa okolím) a bolo by fajn. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi 3 a4*. Film není špatný, byť příběhů o zneužívaném pošahanci, který pak likviduje nebohé oběti ( nelze nevzpomenout Psycho a pak desítky filmů od 70.let) je pěkná řádka. Dobře se na to dívá, hudba navozuje napětí, špinavé prostředí zkrachovalých jatek hnus. Už jsem si zvykl, že scénáristé v poslední době vykreslují hlavní postavy jako nesympatické a protivné. Nemělo by to však být naopak? Divákovi, tedy mně, je pak šumafuk, zda všichni zhebnou. Dokonce jim to občas ve skrytu duše přeji. Co mi vadilo, jak ženské postavy neustále ječí i ve chvíli, kdy by jim mlčení mohlo zachránit život. Nevěřím, že ve skutečnosti by se takhle chovaly všechny. V důsledku je film velmi brutální. Jasně, porcování obětí za živa je v dnešním horroru na denním pořádku, ale tenhle příběh je naprosto bezvýchodný, kdy zlo bez odporu vítězí. Dítě se zakrvácenou sekerou v ruce je podtržením celé dekadence... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Našel jsem zakopaný poklad aspoň co se hororu týče. Film co patří do trilogie filmů o psychopatovi, který unášel holky a do toho zaučoval unesené dítě co necítí bolest. Jo zní to blbě ale film byl zajímavý a na hlavní hrdinku se dobře koukalo. Kdyby na to někdo chtěl koukat chronologicky tohle je první díl i když vyšel později. Druhý díl vyšel už v roce 2004. 65% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Konečne "zlo" vyhráva nad dobrom a zároveň to menšie zlo poráža väčšie.hm tak nejako mi to prišlo:) Ale nie Bereavement je klasický horor akých už tu bolo, lenže je fakt dobre natočený. Už od začiatku sa niečo deje a tých nudných pasáži tu prakticky niet a to pri neštandartnej (na podobné horory) stopáže určite poteší. Potešila aj Alexandra Daddario, skôr jej neobyčajné chutné kozy (skoro ma vystrelo, keď bola iba v tielku) a teším sa čo predvedie v novom Texasskom masakry. Vidieť také kozy v 3D.... Leatherface ide na 100% bokom :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama