Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Otřesný propadák. Vesmírné monstrum je taková kombinace různých filmů - kdybych měl říci z čeho všeho se ten tvor skládá, popsal bych ho asi takto: podoba jak NETVOR Z HLUBIN, chování jak opičák z PLANETY OPIC, hodně nevydařený PREDÁTOR a snaha umět to, co již umí NARUŠITEL. Víc už se do něj snad nevejde !!! ()

SphereF 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se zbavit pocitu, že je to hodně nepovedený remake Vetřelec3...přesto si nepamatuju, kdy jsem se takhle nasmál u něčeho co se snaží být filmem. K tomu perfektně zvolený soundtrack celou tuhle komedii jen podtrhne. Nejlepší scéna s umisťováním ocelové tyče uprostřed bouřky a mnoho dalších kvalitních zářezů:D !SPOILER! Celou dobu jsem přemýšlel jestli ho nakonec nějak zničí, když měli jen výbušniny z brzdové kapaliny, kulky opatřené diamanty a skvělého boxera posazeného diamanty (roztrhané tričko a nějaké lepidlo) a zrovna moc to nefungovalo. To, že to udělají svářečkou by mě ani ve snu nenapadlo:D ihned poté geniální střih na zábradlí venku a strhující a opravdu nečekaný závěr! !SPOILER! ()

Reklama

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film a ostatně všechny filmy, které produkoval David Huey, by se měly pouštět chytrákům, kteří furt plácají, jak je Uwe Boll nejhorším režisérem. Zabiják bez tváře je naprosto neuvěřitelná hovadina, která je mizerná především řemeslně, o scénáři raději nemluvě. Fakt zůstává rozum stát nad tím, co jsou lidi schopní vyrobit. Nejhorší je, že ve scénáři je hromada blbostí, které nemají nic společného s rozpočtem filmu, ale se schopností dotyčného scenáristy. Opravit je, by nedalo žádnou práci a nic by to nestálo. Musel by jen někdo trochu přemýšlet. Gary Daniels vzal prý roli ve filmu, protože producent je jeho kamarád a produkoval některé předchozí Danielsovi filmy. No, zatáhnout mě kámoš do něčeho podobnýho, rozmlátím mu hubu... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

46 nejhorsi film? zase to tak nedramatizujte netvrdim ze to neni kravina ale kdyz je clovek spravne zvracenej jako ja tak se na to koukat da Daniels mne proste bavi vsude kde se vyskytne no ten vetrelec vypada dost lacine a po strance efektu je to celkove mizerie ale to neznamena ze by to nebylo mistama tak spatny az je to dobry takze Gary ma samozrejmne i lepsi filmy ale o jeho dno se jeste nejedna a ty 2* tomu prdnu proc ne... ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Reptilicant???? :-))))) Fakt, už len za ten názov si to zasluhuje rešpekt. To sa ani nemalo prekladať. Absolútne amatérsky natočená sračka. Gary Daniels pobehuje bez trička, ukazuje všetkým svoje veľké svaly a na konci si to "mano-e-mano" rozdá s Reptilikantom. Je dôkaz obrovského vplyvu Godzilly na svetovú kinematografiu, že ešte 50 rokov po jej premiére nám vo filmoch pobehujú herci v gumenom kostýme. A teraz otázka za milión---je lepšie robiť kariéru v porne, alebo v takýchto bonbónikoch? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama