Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Reptilicant???? :-))))) Fakt, už len za ten názov si to zasluhuje rešpekt. To sa ani nemalo prekladať. Absolútne amatérsky natočená sračka. Gary Daniels pobehuje bez trička, ukazuje všetkým svoje veľké svaly a na konci si to "mano-e-mano" rozdá s Reptilikantom. Je dôkaz obrovského vplyvu Godzilly na svetovú kinematografiu, že ešte 50 rokov po jej premiére nám vo filmoch pobehujú herci v gumenom kostýme. A teraz otázka za milión---je lepšie robiť kariéru v porne, alebo v takýchto bonbónikoch? ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle skvostu jsem viděla akorát fragmenty (přepínala jsem, když na Discovery každých 10 minut přerušují dokumenty upoutávkama). To vám byla taková prdel, až jsem byla v pokušení "Zabijáka bez tváře" sledovat soustavně. To je tak děsivě špatný film, že mluvit v souvislosti s ním o amatérismu by bylo pochvalou pro všechny, co se na téhle celuloidové kupě sraček podíleli. Scénář vymýšleli chovanci ústavu pro mentálně retardované a rovnou si v tom i zahráli. Režisér je pravděpodobně imaginární, kdyby totiž tenhle bordel někdo řídil, nemohlo to dopadnout tak příšerně. Kostýmy ze skříně pacientů (v čem do cvokhauzu přišli, než dostali svěrací kazajky), doplněno plastikovými zbraněmi a čelenkami s fixem přilepeným u skráně. Emzák je chlap v neoprénu s úžasně vtipnými pohyby. Kulisy... no zřejmě se přeskupoval nábytek u někoho ve sklepě. Jestli bude příležitost vidět "Reptilicanta" znovu, nebudu váhat, tak příšerný film je skutečná rarita (a byl by i před 25 lety, natož v roce 2006)! Nepřetržitě jsem hýkala smíchy, za to jedna hvězdička, celkově mínus 100%:-). ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankote, Bontonfilm se dal na vydávání amatérských studentských filmů? Podobný titul bych čekal od Intersonicu, ale i ten vydává zábavnější věci s nějakým scénářem a kupodivu i jakýmis takýmis hereckými výkony. Tohle je šméčko nějaké bandy nadšenců, kteří netuší nejen, co je scénář a že několikeré flashbacky vše utopí, ale ani netuší, co je makeup, nasvícení a práce s kamerou. Fuj! jak by řekl Nero Wolfe. ()

SphereF 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem se zbavit pocitu, že je to hodně nepovedený remake Vetřelec3...přesto si nepamatuju, kdy jsem se takhle nasmál u něčeho co se snaží být filmem. K tomu perfektně zvolený soundtrack celou tuhle komedii jen podtrhne. Nejlepší scéna s umisťováním ocelové tyče uprostřed bouřky a mnoho dalších kvalitních zářezů:D !SPOILER! Celou dobu jsem přemýšlel jestli ho nakonec nějak zničí, když měli jen výbušniny z brzdové kapaliny, kulky opatřené diamanty a skvělého boxera posazeného diamanty (roztrhané tričko a nějaké lepidlo) a zrovna moc to nefungovalo. To, že to udělají svářečkou by mě ani ve snu nenapadlo:D ihned poté geniální střih na zábradlí venku a strhující a opravdu nečekaný závěr! !SPOILER! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

46 nejhorsi film? zase to tak nedramatizujte netvrdim ze to neni kravina ale kdyz je clovek spravne zvracenej jako ja tak se na to koukat da Daniels mne proste bavi vsude kde se vyskytne no ten vetrelec vypada dost lacine a po strance efektu je to celkove mizerie ale to neznamena ze by to nebylo mistama tak spatny az je to dobry takze Gary ma samozrejmne i lepsi filmy ale o jeho dno se jeste nejedna a ty 2* tomu prdnu proc ne... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama