Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 3/10/// +pár nápadů tady je a některé i pobaví, hudba, krvavé souboje -nechutné, někdy až nesnesitelně, slabé zpracování, vypadá hodně levně, celé je to hodně trapné/// Bože to byla ale číčovina. Rozhodně nedoporučuji. Z Kill Billa to paroduje jenom něco, hodně si toho tvůrci vymysleli. Některé nápady jsou ale celkem dobré a občas opravdu něco ve filmu pobaví. Není toho však mnoho a většina diváků bude šavlit. Přesto možná lepší než Disaster Movie, který jsem po 15 minutách vypl./// Celkem 38%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je to lacné, béčkové a neskutočne nórsky úchylné, ale akýmsi zvláštnym spôsobom ma to bavilo. Tommy Wirkola válí a celý film prasiackym spôsobom útočil na moju bránicu. Čo na tom, že si vybral zrovna ten najprízemnejší štýl humoru? Diváci, ktorí majú nadhľad a zmysel pre tú najťažšiu recesiu si určite budú film sťažka užívať. Ja som mal pocit, že film natočila dobre zohraná partička kamarátov, ktorá si celé natáčanie celkom užívala a niektorí si tu strihli aj po dve roličky :) Ústredný song od kapely Banana Airlines proste niekde musím zohnať a navyše už aj rozumiem, prečo nóri a policista Sid Wisloff (ktorého si zahral Tommy Wirkola) nemajú radi Laponcov :) ()

Reklama

palmrus 

všechny recenze uživatele

Norové asi opravdu neumí natočit normálně normální film. Tenhle výtvor je docela originální a jako takový se musí brát, s nadhledem, a nehodnotit ho a nesrovnávat s ostatními díly s jiných končin světa. Fekální humor, až na jednu či dvě vyjímky neurazí a sprostou mluvou se nešetří, takže příjemné a retardované odreagování. Něco mezi 3 a 4*, ten jeden odpornej džouk mě ale donutil dát 3*. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jasný je to sračka, a to já rád, je to podobně fekální jako Klub sráčů, ale porce demence a debility nedosahuje tekových mezí, škoda že opravdu vtipných momentů je tu pár, např. "to si děláš prdel" nebo "základku" stojej za to, zbytek je jen vtipný. Musím končit, protože potřebuju zjistit proč mě tak šíleně bolí prdel :D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I čuňárna se musí umět natočit. Na jednu stranu nechutné, na druhou jsem čekal větší odvaz neznající tabu. Nakonec ze všeho vyšla nevtipná slátanina s vulgárním slovníkem. Hvězdu dávám za hudbu, která se mi líbila, nejen tradiční, ale především punková a metalová. Zejména šlapací severský black trash při honičce na skútrech sedl jak p...l na hrnec. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Kill Buljo je první celovečerní film režiséra Tommyho Wirkoly. (ČSFD)
  • Film byl natočen s rozpočtem 150 000 amerických dolarů. (ČSFD)
  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama