Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

chuťovka síce vysoko vulgárna ale minimálne o tri evolučné emergenty dokonalejšia od Kill Bill ,,stojí za to vidiet ..........zustali mi akorat ty dve ruce a halda otazek ............proc to udelali ...????????......... byla to moje vina.....????????....... kde jsou asi ted ....????????......kdo to naridil ???????? a proc me tak ukrutne boli zadek.....????????....to nemalo chybu >>>> Bill unudi k smrti .... Buljo prinasa zabavu ()

Danula13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se pokusit uspět s parodií na nějaký známý oblíbený film ? Autory asi napadlo, že se nebudou pokoušet natočit něco vtipného a že se pokusí zahrnout diváky alespoň nějakými nechutnostmi, které snad osloví nějaké ty úchyly a část adolescentního diváctva. Autory zavřít na doživotí a pouštět jim tam za trest od rána do večera filmy ze zlaté kolekce světové kinematografie. ()

Reklama

civrss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bohužel ne. Už jsem si v hlavě krásně plánoval jak vás tady všechny sjedu, že jste suchaři, že jste měkký jako moje stolice po dvanácti svijanských jedenáctkách, ale nemůžu. Nevadí mi fekální humor, nevadí mi parodie - dokonce je mám rád, ale parodie která je těžce nevtipná a naráží na film, kterej mám fakt moc rád, to fakt ne. Kdyby tohle viděl režiséru kvalit Quentina (jakože je nejlepší režisér pod sluncem) musel by panu Wirkolovi vyrazit všechny klofáky a přetáhnul ho mrtvym tuňákem po kebuli. Moc tomu ale nerozumím. O dva roky později Tommy vytvořil mnohem, ale mnohem lepší Dead Snow, který je úplně v jiné lize. Takhle fakticky ale díru do světa filmu neudělá. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je to lacné, béčkové a neskutočne nórsky úchylné, ale akýmsi zvláštnym spôsobom ma to bavilo. Tommy Wirkola válí a celý film prasiackym spôsobom útočil na moju bránicu. Čo na tom, že si vybral zrovna ten najprízemnejší štýl humoru? Diváci, ktorí majú nadhľad a zmysel pre tú najťažšiu recesiu si určite budú film sťažka užívať. Ja som mal pocit, že film natočila dobre zohraná partička kamarátov, ktorá si celé natáčanie celkom užívala a niektorí si tu strihli aj po dve roličky :) Ústredný song od kapely Banana Airlines proste niekde musím zohnať a navyše už aj rozumiem, prečo nóri a policista Sid Wisloff (ktorého si zahral Tommy Wirkola) nemajú radi Laponcov :) ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Totální pakárna, ale výborná. Jen si nemůžu vybavit, podle jakýho to bylo filmu, co kdyby třeba pan Tarantino zkusil tenhle film zvěčnit, mohlo by se to líbit. Třeba se nechá někdy inspirovat ale mohl by misto hlavního hrdiny udělat hrdinku a rozštípnout to na dva díly, bylo by to fajn :-D To se prostě musí vidět do konce, ale je mi jasné, že na takhle kulturní film, nemá asi každý žaludek, srábci :-) Borat je proti tomuhle skutečný filmový skvost. A že to má fekální humor, no tak má ;-) Osud si holt nevybírá a cesta za pomstou může potkat každého z nás, nejhorší však je, když vám zastřelí vaši oblíbenou kapelu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)
  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama