Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmové parodie. Severská kinematografie mi přijde kouzelná a Kill Billa jsem viděla snad stokrát. Jenže tohle... tohle příliš smrdí fekáliemi, vulgarismy a doslovným kopírováním scén (a tedy vykrádáním) své předlohy. Film nejenže není vůbec vtipný (a tedy komediální), ale je to jen ubohý parazit, co se snaží svézt na tarrantinovské vlně, aniž by kult posunul dál. Shame on you! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě dobrý film. Dialogy pěkné, monology taky. I scenář a výkony herců trefné. Až nyní, když na to kouzkám, a film pomalu končí tak jen žasnu, že se do toho pustil někdo ze Skandinávie. Lidi přece jsou zvrácení od hlavy až po paty, takže film má své kouzlo. Pokud někdo má zájem, tak tady je odkaz, pokud by už neplatil, tak si ho najděte jinde. Nebudete litovat, protože není to špatný film, je jich mnohem více mnohem horších. http://www.youtube.com/watch?v=7G9YNcbsi84&feature=related ()

Reklama

palmrus 

všechny recenze uživatele

Norové asi opravdu neumí natočit normálně normální film. Tenhle výtvor je docela originální a jako takový se musí brát, s nadhledem, a nehodnotit ho a nesrovnávat s ostatními díly s jiných končin světa. Fekální humor, až na jednu či dvě vyjímky neurazí a sprostou mluvou se nešetří, takže příjemné a retardované odreagování. Něco mezi 3 a 4*, ten jeden odpornej džouk mě ale donutil dát 3*. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Ovčí syndrom naplno nebo chcete-li jak zahubit diváka kinofláků a cdfd hledače nejlepších filmů do několika minut. Pro mě ideální zaplnění času, u které se dostalo i na záchvaty smíchu, sice ne tak časté, ale rozhodně silnější než u 90% seriózně zaplacených komedií z produkce USA.A zdaleka to není vše jen o humoru a nadsázce. Dojde i na překvapivě akční pasáže, někdy až hororově nechutné a co potěší oko fanouška, tak určitě odkazy na velkou řadu snímků(ne jen Kill Bill) a je vidět, že tvůrci se nechávájí inspirovat klasikou a hážou jednu poctu filmové historii za druhou a je v tom cítit respekt. A to nemluvim o práci kamery, herců a postprodukce, prostě mam pocit, že většina lidí tady na csfd a na imdb je s tim hodnocenim mimo a nejspíš teda jsou mimo i v posuzování ostatních počinů, které jim nespadaj do jejich omezené představy o kvalitním filmu.Takže stručně závěrem, Kill Buljo je velkej nářez za malý šlupky. ()

Danula13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se pokusit uspět s parodií na nějaký známý oblíbený film ? Autory asi napadlo, že se nebudou pokoušet natočit něco vtipného a že se pokusí zahrnout diváky alespoň nějakými nechutnostmi, které snad osloví nějaké ty úchyly a část adolescentního diváctva. Autory zavřít na doživotí a pouštět jim tam za trest od rána do večera filmy ze zlaté kolekce světové kinematografie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen s rozpočtem 150 000 amerických dolarů. (ČSFD)
  • Kill Buljo je první celovečerní film režiséra Tommyho Wirkoly. (ČSFD)

Reklama

Reklama