Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Jerry Bruckheimer tam zkrátka cítit je. Navíc se G-Force svezl na vlně jak Terminátora, tak hlavně Transformerů. Takže se jedná o jednu velkou krádež. Těšil jsem se trošku více na nějaký ten vtípnější momentík, ale ten se ne a ne dostavit. Na morčata jsem si musel nějakou tu chvilku zvykat. Shrnout by se film dal asi takto: blbinka, kterou ocení hlavně mladší 15 let, pro které může být tento film naprostým kultem. ()

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Yeatman si zřejmě chtěl vytvořit svůj vlastní pohádkový svět.Být osmiletým chlapcem tak se bavím jelikož to má náboj a rozhodně dobrodružství, ale jinak velmi špatně zakončený konec, který byl velmi uspěchaný po celkem zdařilém začátku po kterém nikdo nemohl vědět jak to celé dopadne a nakonec pár scénami zakončený příběh... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro mluvící zvířata slabost, i když se jedná o animovaná ve skutečném světě. Děj by sice mohl být lepší, ale vtipy jsou zde opravdu povedené. Morčata, křeček (fredka), myšky a krtek předvádí skvělý výkon a koho nedokáží pobavit, toho lituju. A co teprve super cool moucha... Jasně že je to hlavně pro děti, ale i normální dospělý člověk by si měl tento film i navzdory trapnému příběhu a konci užít. V těchto filmech oceňuji i český dabing, když se hlášky podaří, tak to stojí za to. --- Harley: "Áá miluju vůni napalmu po ránu. Jeho si nevšímejte, je to napůl fredka." Bucky: "Nemám z fredky ani chlup, Harley. Nemáš pro to jedinej důkaz!" Harley: "Tak proč jsi zlevněnej?" Bucky: "Jsem v akci. Každej se jednou dostane do akce." 60% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavný mix z všemožných i nemožných akčních filmů z produkce Jerryho Brucheimera určený především pro nejmladší diváky. Prvotní nápad vzešel od režisérova syna, který propůjčil svůj hlas hloupým myškám. Úžasná animace, rychlá akce a mnohé hlášky z nichž ta nejlepší je v českém dabingu úplně potlačená, ale za to v originále je morčetem pronesená věta "Yippeeki yay coffemaker" naprosto bezchybná. Čirá zábava v té nejlepší tradici pana Disneyho po které nechci víc a při které jsem si to se synem moc pěkně užil. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu o celkom zaujímavý film, pre sledovateľov do 12 rokov. Po dizajnérskej stránke je to vskutku slušný film, no inak nie. Príbeh je celkom umelý a až príliš sladučký na to, aby to bol film...pre starších divákov. Skôr mi to príde ako film z ktorého padne sánka cieľovej skupine sledovateľov , ktorej bol tento film určený...ale inak...:) skončilo to skôr ako som sa začal nudiť..to je pri tomto filme to zásadné PLUS. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama