Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

No jak bych začal... no je tejden, kdy je všechno za pade. Snažim se do kina chodit jen na dobrý filmy, ale to pade mě nezabije... A teď kritika filmu: Ve filmu je nespočet chyb a naprostejch hovadin a všeho možnýho špatnýho:D Například chyba když ten jeden kripl (nevim jak ho jinak pojmenovat) natírá zábradlí... za minutu se na to zábradlí nalepí ten jeden debil s tim bílym kloboukem a samozřejmě se neumazal... prostě blbost. Pak třeba nechápu jak je možný že vrakoviště je čistý jak podlaha:D... no takhle bych tu byl ještě zejtra... Prostě celý je to nafouklá bublina, dějová brečka, scénář je tak děsnej že i uwe boll nemusí závidět. Sou tam i světlý místa, některý písničky fakt "šlapou" ale ve výsledku je to stejně odpad. možná z milosti 10%:D... PS sem zvědavej do kolika let efron bude točit středoškoláka... ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k názoru, že jde o nejsladší pár ve filmových dějinách. Zac a Vanessa jsou dokonalí, nenajdete na nich chybu (až na to, že Zac je až nesympaticky hezký a Vanessa je podle mě až moc hubená), vše se jim daří (tedy nejen této dvojici) a jsou tím nejlepším, co je tato společnost (nebo chcete-li celá planeta) schopna vychovat. Do třetice všeho dobrého i zlého se tento muzikál dostává do kin. Zde si nevede špatně, ale na televizní obrazovce by jim to dle mého slušelo více. Ale musím dát celkem dobré hodnocení, protože skvěle zpracované a zahrané choreografie zejména u Boys are back či Scream, které se mi bohužel líbí i hudebně (ano, stydím se). A abych vás úplně dorazil a dokázal vám, že jsem naprostý barbar, tak oznamuji, že se chvíly po návratu kina chystám na televizi a Terminátora. Trestuhodné... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo celý film udržet na úrovni scény z autovrakoviště, která je v rámci žánru absolutně bez chyb. Pokud by tomu tak bylo, tak bychom tu měli téměř kultovní muzikál s obrazem mládeže začátku 21. století. Jenže tomu tak není a celý příběh se točí v primitivním klišé, na jaké náctiletí slyší a berou kina útokem. Tak alespoň to byl kasovní trhák, když už nic jiného. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Juchůůůůůůů, jéééééééééé, yummyyyyyyy, mlask. Cukrkandlová podívaná aneb svět se dočista zbláznil a já taky (pozn. nutná lékařská hospitalizace). High School Musical 3 trumfl Speed Racera snad ve všech bodech. Veselé barvičky, kam se podíváš, zběsilé tempo, pohyblivé kulisy, naivní dialogy, které jsou dotáhnuty až do těch nejzběsilejších zatáček, metrosexuálové na každém rohu, sexy nožky Vanessy Hudgens a revoluční CGI efekty takhle skvěle vyrenderované basketbalové míče uvidíte totiž jen tady. Vynikající předvánoční výplach organismu, který by měl podstoupit snad úplně každý. Prozatím 6,5/10. Druhá projekce ukáže. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Technicky najnáročnejšie bolo nakrúcanie scény s valčíkom na streche. Štáb musel vyniesť na 4-poschodovú budovu toľko stavebného materiálu, osvetlenia, rastlín a prístrojov, že museli žeriav naložiť 40 krát. (Tolf)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama