Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +občas napětí -jinak nuda, velká nuda/// Začínám mít dojem, že thrillery podobného ražení nejdou natočit dobře. Pro neznalého je tam moc cizích slov a pojmů a pro mladší generaci, která je na internetu odkojená, těm to příjde spíš směšné. To je nevýhoda takových. Tuto nevýhodu však může chytrý scénář odstranit. Tady se to však nestalo. Jinak samotné vraždy jsou řekněme napínavé, ale nijak zvlášť mě to nezaujalo, není jich moc a celé je to zabaleno do hodně mdlého krimi kabátku kde ani hlavní vyšetřovatelé nedokážou strhnout pozornost. Navíc to podlě mě hodně zabíjí i český dabing. Prostě slabota./// Celkem 41%/// ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film si pamatuji docela dobře, protože jsem v roce 2008 na něm byl v kině. I když mi vypadlo mnoho z hlavy za ty roky, tak smysl příběhu jsem věděl. Ani však doma po letech jsem v tom nenašel o moc větší zalíbení. Mám rád složité thrillery, kdy vrah je geniální a má motivy brutálně vraždit. Tentokrát nechává rozhodovat veřejnost a jejich internet. I když Vám na konci řekne pointu, tak to ve výsledku dává smysl, ale geniální to moc není. Jako thriller se mi to atmosférou docela líbí a nechci film zbytečně srážet. Ale jak už bylo řečeno, motivy nejsou nijak převratné a celých těch téměř sto minut postavy pouze překračují a jejich dialogy nejsou zajímavé. Velmi mi chybí nějaký drive nebo moment, kdy by to začalo být opravdu napínavé. Což tento thriller nemá. Já skoro usnul půl hodiny před koncem. Vraždy díkybohu nejsou nikterak brutální, i když je vrah rozhodně vynalézavý. Celé je to taková jednohubka, která pobaví na večer, ale jistě ej tu mnoho jiných zajímavějších thrillerů nebo krimi. (50 %) ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jednou večer jsem neměl co dělat a kamarádi zahlásili, pojď do kina na Smrt on-line. Říkám si proč ne a tam byla ta chyba, absolutně nic jsem o filmu nevěděl. Celých 100 zpropadeným minut jsem ten film nesnášel. Bylo to otravné, nezábavné a smrti se mi nelíbily!!!!! Neměl jsem rád hlavní hrdinku ani hlavního záporáka, ten se mi vážně hnusil. Také mi nevyhoval styl jakým to bylo natočeno. Prostě všechno špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady průměrných thrillerů, který se snaží diváka zaujmout hrou na kočku a na myš. Tu kočku bohužel ani chcípnout neuvidíme, ale za to máme šanci shlédnout solidní smrt v nádrži s kyselinou. Tato scéna je asi nejlepší z celého filmu. Ty první dvě úmrtí jsou nic moc. Vlastně se můžeme jenom domnívat co se děje pod kůží obětí, ale navenek vidíme jen umělou krev. D. Lane zachraňuje svým umem alespoň průměrnou úroveň snímku, což jí dalo velkou fušku. Konec filmu se už změnil jen ve frašku a bylo vidět, že tvůrcům došla inspirace.SPOILER: Nic proti, ale borka vysící metr a půl od země se tam tři minuty houpe na provazu těsně nad drtičem, rozhoupaná se zachytí dřeva, vrah se jen dívá a směje se a..... dál se nebudu rozepisovat.KONEC SPOILERU. Prostě ten konec byl otřesný a připomínal spíše komedii. 5/10 ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Neviem, je možné, že sa nejakým spôsobom znižujú nároky na dobrý film, ale mne sa tento páčil. Nadpriemer je to istý. Je to veľmi pútavá, záhadu nestrácajúca vecička. Okrem toho, keď sa zamyslíme nad zmyslom daného príbehu, uvedomíme si, že je z väčšej časti pravdivý a tým aj znepokojivý. Hlavná hrdinka sa nespráva iracionálne, to je obrovským plusom filmu. Rovnako ako aj Diane aj Billy svoju rolu zvládol skvele. To sa však nedá povedať o podaktorých vedľajších postavách. Celkovo film pôsobí zaujímavo, napínavo. Je však na môj osobný vkus málo dynamický. Je to síce thriller ako má byť, ale troška akčnosti by mu nevadilo. Soundtrack je príjemne počúvateľný. Určite sa nájde chvíľa kedy si ho pozriem znova. 65% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Jedna z obětí se měla narodit 14. června 1955 a zemřít 15. ledna 2008. Ve filmu se tvrdí, že mu bylo 55 let, ve skutečnosti je to však 52 let. (Dr Lizal)
  • FBI nemá okamžitý přístup do databáze vlastníků střelných zbraní. Agentka Marshová (Diane Lane) by musela porušit zákon, aby se k takové informaci dostala. (Dr Lizal)
  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama