Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Uf uf tak tohle nerozdejchám. Bože špatně zpočítačovaný pavouk, ještě levnější triky a do toho banda trotlů, kteří nikdy nedostali scénář a jedou bez přípravy na ostro, takhle mi to připadalo. Když se Asylum do něčeho pustí většinou to dopadá takhle až na film I am omega, kterej se ještě trošku dá, je zbytek hovadina, sice to nese líbivej název a postery vypadají líbivě, filmy líbivé nejsou. Když si vezmu, že tenhle film mohl stát maximálně 1000 dolarů a jestli vůbec, tak se fakt snažili a to se cení. I když to byla fakt trotlovina jednu hvězdičku tomu dám, pač bych to já ani takhle nebyl schopnej natočit. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

No čo napísať? Proste štúdio The Asylum ( Latt, Rimawi ). Takto odfláknuté filmové dielo som aj čakal ( aj keď ma v minulosti táto liaheň najhorších filmov posledných desaťročí, občas milo prekvapila ). Herci, nehrajú, ba dokonca ani nepózujú. Ťažko nazvať, čo vlastne robia. Triky sú plus mínus ( kostým ´´Lovca´´ by sa skôr hodil do nejakého béčkového fláku z 50. rokov ). No čo napísať? Proste štúdio The Asylum. ()

Reklama

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Asylum. moja reakcia: What the fuck? Tento film je veľmi silným zážitkom ktorý sa dá len ťažko popísať slovami a sledoval som ho často s otvorenými ústami. To, že herci, scenár, triky a kostýmy sú príšerné ma vôbec neprekvapilo. Ale strih je ozajstnou uážkou filmárskeho umenia - nevieme čo ďalej tak tam dáme stmievačku... Pri niektorých scénach sa až zastavuje rozum. Nelogickosť a stupidita postáv a ich správania nepozná hráníc. Ak sa vám zdá, že Hunter vyzerá ako chlap v potápačskom obleku, tak vedzte, že sa vám to nezdá a tvorcovia to dokonca priznávajú v záverečných titulkoch. Alien je zase "napol pavúk, napol modlivka" a jeho veľkosť a výška sa rôznia v závislosti od toho ako sa to tvorcom práve hodí. Medzi najkomickejšie scény patria tie kedˇ ľudia bojujú s Hunterom a používajú pri tom päste... Najhorší film aký som videl, bez srandy. Hodnotenie: 0% ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, já to dokoukal!!! Toho pavouka bych ještě bral, ostatně za jeho "ksicht" je ta jedna hvězdička, ale co ten popelář s kloboukem připomínajícím vietnamského pěstitele rýže? Tohle je prostě moc. O těch "hercích", kteří běhají zmateně sem a tam, a jejich chování je nelogické jako sníh v červenci, nemá cenu ani víc psát. Jestli chcete ztratit 85 minut života, běžte radši koukat do vyhaslých kamen! ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, filmy od Asylomu jsou špatné, ale dalo se tohle zkouknout. Obyčejné béčko (spíš zetko)ve kterém jsou laciné CGI efekty, je prostě obyčejný mockbuster. Herci až tak špatní nejsou (Asi jen tři herci, zbytek herců je opravdu hrůza) . Tenhle film stačí vidět jednou, a po druhé si ho už nepustíte. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama