Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tý jo ten film je z roku 2007 a vypadá tak na 80 léta mazec :-). Tenhle film ani nebylo těžké natočit máme zde bandu dřev (čti herců :-) a 2 monstra jedno osminohé (přece jen kdyby vykradly celou vizáž vetřelce asi by je někdo žaloval) a 2 jakási pastvoření (nevím jak to pojmenovat). A celý film je o tom jak se zabíjejí na konci zabijou to osminohé a ty pastvoření odletí přičemž zjistíme že to byly lidé (originální :-)) ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Je to pořád re la ti vně koukatelné, ale vše ostatní !! Herecké výkony hrozné, scénář snad ještě horší. Režie bídná, a je vidět že to dělal Asylum. Každopádně ten Vetřelec vypadá fakt svěle a zajímavě (kdyby byl ve známějším a lepším filmu tak by se mohl stát kultovní příšerou, a to je asi největší plus na celém filmu. Atmosféra ušla, ale vzhled toho lovce je neuvěřitelně příšerný. Extrémně směšný design, a poslední scéna jednoduše WTF. Za mě zatím jeden z nejlepších počinů studia Asylum (myslím že je to aspoň lepší než všechny Sharknáda) , ale i tak hrůza. 1/10 ()

Reklama

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto snímkem mi Asylum dokázalo, že dokáže udělat béčko úplně ze všeho. Prostředí a celkově jas obrazu do tématu vůbec nesedí. Nevím kde posbíraly ty herce, které si hrají na rádoby tvrďáky. Stupidita a nelogičnost z nich přímo čpí. Moje titěrná Asylum dušička doufala v konečně kvalitní film, ale to dřív potkám Ježíška. Ke kostýmum se ani nemá cenu vyjadřovat. Nová postava Lovec, z něhož mi bylo přímo na blití, v plechové soupravě, jako z kontajnéru OBI. Nemluvě o laciných počítačových tricích. Tak jsem se u tohoto filmu pěkně napálila. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v jednom americkém městečku, ve kterém nejsou žádné auta (jen jedno policejní), školy, obchody ani policejní stanice a počet obyvatel činí asi tak 15, to jest - jeden policajt, novináři a parta mariňáků. Toto obyvatelstvo při setkání s mimozemskou civilizací disponuje naprosto iracionálním chováním a vypouští z úst dementní dialogy. Zato tu ale mají důmyslný podzemní systém, takže když vlezete do sklepa rodinného domu, po padesáti metrech jste asi kilometr daleko v jiném domě. To vše v úhledně odporném filtru alá sluneční brýle, aneb co je sakra s tím televizorem? Aspoň, že je to odpad zábavný. ()

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Asylum. moja reakcia: What the fuck? Tento film je veľmi silným zážitkom ktorý sa dá len ťažko popísať slovami a sledoval som ho často s otvorenými ústami. To, že herci, scenár, triky a kostýmy sú príšerné ma vôbec neprekvapilo. Ale strih je ozajstnou uážkou filmárskeho umenia - nevieme čo ďalej tak tam dáme stmievačku... Pri niektorých scénach sa až zastavuje rozum. Nelogickosť a stupidita postáv a ich správania nepozná hráníc. Ak sa vám zdá, že Hunter vyzerá ako chlap v potápačskom obleku, tak vedzte, že sa vám to nezdá a tvorcovia to dokonca priznávajú v záverečných titulkoch. Alien je zase "napol pavúk, napol modlivka" a jeho veľkosť a výška sa rôznia v závislosti od toho ako sa to tvorcom práve hodí. Medzi najkomickejšie scény patria tie kedˇ ľudia bojujú s Hunterom a používajú pri tom päste... Najhorší film aký som videl, bez srandy. Hodnotenie: 0% ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama