Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi realistický pohľad na osud čerstvého absolventa školy. Nie neprišlo mi to také ako to v skutočnosti je, aspoň v mojom prípade, (možno v USA) keďže slečna absolventka v tomto filme rúbala bez poriadnych skúsenosti strašne vysoko. Úprimne, vôbec som jej to neprial. Lacná Hollywoodska komédia, nič viac. ()

Melpomene 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som momentálne v podobnej situácii ako Ryden vo filme a celé by mi to malo byť veľmi blízke, film na mňa inak vôbec nezapôsobil. Chémia romantickej dvojice akosi nefungovala, hluché miesta sa režisér snažil vyplniť "vtipnými" momentkami s uletenou rodinou, celé to však dojem len zhoršovalo a och pane bože, scény s otcom som nemohla ani vystáť... Výsledné dve hviezdy kvôli Alexis Bledel, pôsobí celkom milo a nič nezhoršila ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekala mnohem víc zábavy a všeho..tohle byl takový slabý odvar...film úplně o ničem...jediné plusové body jsou za Alexis Bledel, kterou mám jako herečku vážně ráda..jinak teda velká slabota. Zbytek hereckého obsazení nic moc,i když se tam objevila pro mě řada známých tváří ze spousty seriálů. Hudba..ani si nevybavím, že tam kromě těch velmi podivných písniček od Adama nějaká byla...slabá hvězdička a půl ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to - a nevím jestli to tak je plánovaně, nebo náhodou - jako pokračování Gilmore girls. Jenom škoda, že se to neobešlo bez typickýho happy endu toho nejhoršího rázu. (SPOILER) Jo, rozhodně to funguje tak, že celej film chce práci svých snů a pak jen tak odjede. Alexis Bledel byla zase roztomilá nejroztomilejší, jsem zvědavá, jestli se z role Rory jednou dostane, zatím se jí to asi moc nedaří. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o slečně, co zrovna skončila školu a její naivní plány o dospěláckém životě jí tak úplně nevyjdou... Není to ani příliš vtipné, ani romantické, a i když je to téma, které by nemuselo být leckomu cizí, nemá to ani ten nádech "jo, tohle je přesně o mně". Navíc Alexis Bledel pořád vypadá jako patnáctiletá holčička a bohužel tak i hraje, její výkon je proto pro mě dost mizerný. Aspoň že u toho hezky vypadá. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama