Reklama

Reklama

Blinky Bill

(TV film)
  • Česko Bílé Vánoce Blinkyho Billa (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Blinky Bill se spolu se svými přáteli rozhodne, že nevzdory pernému australskému létu letos oslaví vánoce. K tomu budou potřebovat vánoční stromek a proto se vydají hledat tajný les, odkud chtějí přinést smrček k ozdobení. Samozřejmě se věci vyvinou úplně jinak, než předpokládali. V lese najdou nejenom kouzelé stromy a nové přátele, ale i zlé dřevorubce, kteří se chystají zničit celý les. Blinky Bill zjistí, že ani jeden strom nesmí být vykácen a musejí udělat vše proto, aby zachránili nejen nové přátele ale i nádherný les. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že vianočné špeciály bývajú na jedno kopyto, sa mi páčilo toto spracovanie Blinkyho viac ako jeho predchodca spred 13 rokov či následný seriál. Hlavným pozitívom je pekná 2D animácia, z ktorou s tvorcovia dali záležať. Ale ani menej tradičný príbeh s vianočnou tematikou nie je zlý. Je dostatočne akčný, miestami vtipný, v čomsi pre deti aj enviromentálne poučný, aj keď sa nevyhne naivnosti, skratkovitosti a niektorým prvoplánovým zvratom. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Blinky Bill oslavuje Vianoce a ako inak, svojským spôsobom. Opäť musím zopakovať hodnotenie zo samotného seriálu. Síce milé a animovane fajn, avšak veľká nuda pre dospeláka, pre deti určite vianočné potešenie, ktoré môže navnadiť tú správnu atmosféru. Je však potrebné dodať, že je mnoho krajších vianočných rozprávok. 45 % ()

Reklama

Reklama