Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že po tom, co jsem viděl na začátku, to bude celý v duchu komedie. Ono taky ze začátku to sranda je, ale když se to pak opakuje pořád a pořád dokola, akorát s jiným masakrem, tak už to začne být nuda. A někdy se to dokonce zvrhne na totální trapárnu. Je to škoda, protože námět nebyl zas tak špatnej. Ale vyhánět to do extrémů, to byl blbej nápad. A těch extrémů tam bylo moc. Mlátičky hodně amatérský. Gore taky jak z nějakýho večerníčka, samá guma a místo krve voda obarvená na červeno. Schopnost uhýbat kulkám z rotačáku nebo je odrážet. Chrstance krve spíš jako rozprašovač. A vrtáková podprsenka na konec, to už se nedalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po stránke príbehovej naozaj nejde o nič viac a nič menej, ako o exploitation revenge movie a to v celej svojej hĺbke. Postavičky ako z komiksu. Po stránke formálnej, som sa uškŕňal ako malý chlapec, ktorý dostal svoju vytúženú hračku. Hektolitre krvi ( a to doslova ), telá rozsekané, roztrhané, rozpichané...proste gorefest v plnej poľnej. Ak už kvôli ničomu inému, tak už len kvôli tejto ´´zábavnej´´ stránke, to u mňa vyhráva. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

- po Tetsuo Bullet Man som akosi dostal chuť na ďalšiu Japonskú šialenosť a tak na rad prišla už dávnejšie zaznamenaná existencia The Machine Girl. Neuspokojil ma celkovou nie až takou tvorčou nadšenosťou ako som čakal hlavne zo strany viacmenej prihrávajúcim hercom, len zaujalo uletenosťou, poctivou dávkou gore a samozrejme sa tam stále niečo nezvyčajné dialo takže nuda rozhodne nehrozila. Nasledoval ďalší pokus z tohto žánru. A výrazne lepší - Tokyo Gore Police ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rozstřílím vás na hadry!" A nejen to, ale taky rozsekám, rozřežu a rozkopu. Klasická japonská fontánová komedie o pomstě až do poslední kapky krve. Srdceryvné drama je protkáno akčními scénkami, které vrcholí létajícími hlavami, rukama a jinými rozličnými částmi těla (populární jsou prsty...třeba jako sushi) za doprovodu mohutných gejzírů krve. Rozsekávané oběti disponují několika hektolitry životadárné tekutiny... Jistě, kdo má tenhle žánr nakoukaný, nic moc nového neobjeví. Alespoň se ale může utvrdit v tom, že Tarantino tyhle filmy miluje (i když plná inspirace je jen v Kill Bill). Horor ani thriller ne! Když rotační kulomet obere maso až na kost, je to opravdu k smíchu. A což teprve ocelová podprsenka s vrtáky! Tenhle film si buď užijete, nebo spláchnete do kanálu. A musím říci, že zde mi mizerná kvalita triků vůbec nevadila...je to přeci prča, ne? ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prasárna. Scénář byl zřejmě napsán na kus toaletního papíru a to z největší pravděpodobností pod vlivem hodně silných drog. Ze snímku čiší typická japonská studenost, krutost, zvrhlost... O děj zde vůbec nejde, sledujeme pomstu v té neujbrutálnější podobě, usekané končetiny, hektolitry krve, kuchař pojídající svoje prsty, brutální hlášky (automechanik zašívá hlavní hrdince pahýl po useknuté ruce jehlou a nití a povídá: "Neboj se, můj táta byl doktor. Když jsem byl v motorkářském gangu, tak jsem léčil maníky po rvačkách ")... Vše je úmyslně nadnesené a záporáci neskutečně přehrávají, triky jsou mnohdy na velmi pochybné úrovni a někdy nevíte jestli se spíše smát, nebo zvracet, naštěstí si snímek vůbec na nic nehraje, závěrečná scéna s motorovou pilou, lapačem na usekávání hlav a vrtákovou podprsenkou skutečně stojí za povšimnutí a musím říct, že jsem se místy skutečně bavil, škoda podle mě zbytečně dlouhé stopáže a již zmíněných slabých triků, jinak mohlo jít hodnocení ještě výše, takže pokud máte hodně silný žaludek, smysl pro nadsázku (no nadsázku, spíše bych měl říct, pokud umíte na chvíli vypnout mozek), ujetý humor a jste aspoň trošku šílení, neváhejte:)! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama