Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Diskuze

Gienah

Gienah (hodnocení, recenze)

Nie je to žiadne veľdielo, ktoré nakŕmi hladnú dušu umelcovu svojou poetičnosťou a hlbokou myšlienkou, avšak a to sa mi žiada zdôrazniť, JE to skvelý béčkový film a keď k nemu ako takému pristupujete, výborne sa pobavíte a určite v ňom nájdete i ďalšie pridané hodnoty podľa osobného zamerania (ako sympatické herečky, jedna oblečená - či skôr vyzlečená ;o) iba do vraždiacej podprsenky a pod. ).

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

správně pro sebe bych měl dát 3*, jelikož některé scény byly až moc laciné, místy jsem nevěděl jestli to je komedie či drama; 4* za to, že jsem se docela bavil a za hezkou hlavní hrdinku

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

ále cubajz, kdo tomu dá míň jak tři hvězdy, tak třeba jednoduše nemá rád Asia-styl né? :-P Já se např docela divim, že to tu nemá mnohem víc odpadů ... (zasloužilo by si je to)

Enza

Enza (hodnocení, recenze)

Trailer naprosto úchvatně brutální (nebo brutálně úchvatný?), na tohle se těším jako malej kluk. Na traileru (yuotube) byla nejlepší muzika v 35té sekundě, nejdřív jsem podle prvních rifů myslel že to je Píseň pro Satana od českých Root ale to mi přišlo jako blbost. Jsou to Burzum přátelé, ale to jen tak na okraj

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Tak trailer vypadá víc než slušně :-) Tohle by mohla být pecka jako hrom!

Reklama

Reklama