Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme.. Tihle dva – Joy a Jack – si v „městě hříchů a hazardu“ hojí za zvuků slušného soundtracku své nedávné bolístky, což má spravit pár drinků, bujarých tanečků a jedna „novomanželská“ noc. Ráno se totiž proberou čerstvě oddáni, jsou v šoku, následuje hádka a světe, div se, na výherním automatu naskáčou tři miliony dolarů. Ti dva tak nějak spolu vyhráli ranec peněz, vše skončí u soudu a jeho výsosti z jiné galaxie je odsoudí k pokusu o manželství. Mohl to být s přivřením všech očí sympatický „tah“, ale.. Téma „od nenávisti k hluboké lásce“ tu už mnohokrát bylo, Válka Roseových taktéž, a tak se tahle těžkopádná a obnošená variace musí spolehnout na nehorázně tupé scénky, které občas vykouzlí nějaký ten závan úsměvu, ale jinak jsou jen předvídatelné, mechanicky trapné, potenciálně vtipné momenty odplouvají do ztracena (úvodní sekvence kopaček na narozeninové party) – a toho magora, co hrál Jackova kamaráda-právníka, bych nekompromisně hodil lvům. Stále nevyhaslý sex-appeal Cameron Diaz září jaksi do ztracena, Kutchera, neschopného udělat grimasu, aniž by přehrával, je mi upřímně líto a pozice skladníka by pro něho byla lepší volbou. No, kdybych měl vyslovovat podobný žvásty jako všichni zúčastnění, asi bych se studem propadnul. Režisér Tom Vaughan je břídil, co se velkým obloukem vyhýbá termínům jako je dobrý nápad!! Neiritovalo mě to jako My Boss's Daughter, proto ty dvě **.. Teen Choice Awards se už přesto třesou.. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

I když je to typ romantické komedie, kde divák hned ví jak to skončí a i když tam hraje Cameron Diaz, kterou moc nemusím, tak se mi film líbil. Byla to sranda a v poslední době vcelku vydařená romanťárna. Situace, do kterých se Cameron DIaz a Ashton Kutcher dostaly byly fakt povedené a dokázaly opravdu solidně rozesmát. No na dlouhou zpáteční cestu z Itálie autobusem to každopádně bylo víc než dobré a zábavné. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie by se dala rozdělit na dvě půlky , kdy se od sebe diametrálně liší a doslova se odpuzují (mě to odpudilo dost!). První půlka je parádní a máme představeny dva charaktery. První škrobený , upjatý a se vším planujícím (Cameron) a naproti tomu líný , bez zábran a až anarchistický (Ashton). Vegas jako místo kam si nejen Jarda Jagr lítal hojit rány , ale také místo kde se vždy stane něco "opileckého". Otřepané!? Ve Vegas se všichni jedou "zbořit" a pak jsou najednou vdaní/ženatí.Celé je to průhledné jako šaty striptérky. Je tu výhra a pak půlroční "manželství". Kouzlo teto komedie je v konfrontaci charatkerů. Což nám davájí najevo ihned : Zachod místo dřezu ("Dnes je nádobí na tobě") , Záchodová lekce ("Nahoru a dolu! To je kouzlo co!") , Popcorn s prichutí ("Tak si to chtela milačku!") nebo cesta na sezení ("Platba prsama"). Jenže to celé se pozdějí změní v klišovité romantické cosi ( "zamilovat se do vlastní ženy , si hloupý?"). To je ta druhá půlka , kdy to prostě už dál předem odhadnete. Film je jako pařba v Las Vegas , kdy v začatku se bavíte a pijete. Pak je vám , ale špatně a zábava je pryč. Daleko více mě tento rok bavily Kopačky. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, co se stalo ve Vegas, nezůstalo ve Vegas.. Zkušený česač zlatých malin a ta, co jí hraje každé ráno z rádia „Make up, it´s a beautiful morning“ účelově hází vidle do svátosti manželského svazku, aby na konci opilí tentokráte láskou prozřeli. Příběh tak průhledný, že kdyby byl ještě průhlednější, tak by neexistoval, sice občas zaboduje nějakým fórem (stará se především Rob Corddry), ale co je to platné, když třetí hvězdu spolehlivě zablokuje rozplizle naplněná romantická šablona. Alan z Hangoveru byl pochopitelně přítomen, nicméně působil dojmem, že je na sedativech.. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama