Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma neoslovilo. Beriem do úvahy, že sa to hralo na film z rokov sedemdesiatych a aj vďaka tomu si stále uvedomujem, prečo filmy z tohto obdobia nepozerám. Ešte stále ma nebavia a nenachádzam v nich čaro. Rovnako ako som ho nenašla ani tu a dopozerala som to len preto, lebo som to nechcela nechať nedopozerané (dopozeranie mi trvalo 3dni!!). Postavy na mňa pôsobili nevýrazne, v dôsledku čoho mi bolo šuma fuk kto koho znásilní a kto koho zabije. Čo sa týka rape-u a následného revenge-u, tak opäť nič, čo by na mňa nejakým spôsobom zaberalo. Snáď zabitie Marly a Loba bola taká topka, aj keď to buď nebolo zobrazené alebo bolo zobrazené iba strašne zhruba. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joseph Guzman, Robert James Hayes II .. Povadlá pocta - vykoupení mačetou do prdele. Velký kopec bordelu, trocha krve, sexu, střílení a koziček (alespoň to má odvážnější holky než Bitch Slap). Mohly tam bejt lepší písničky a méně řidší děj a povrchnější postavy. Trailer byl dobrej (jako "fake" by stačil), ale grindhouse už dnes asi na víc nemá. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rape & revenge je moje oblíbená filmová škatulka ale Run!Bitch Run je docela slabota...Tenhle film se na první pohled tváří mnohem drsněji než jaký nakonec opravdu je........Příběh se drží staré dobré zápletky a něják výrazně nevybočuje..Postavy jsou charaktérově moc dobře obsazené=Hajzl je fakt hajzl,ňouma je prostě ňouma a holka prodávající bible vypadá jako asexuální křesťanka jen do té doby než se rozhodne pomstít...vyzdvihnout by se dala i hudební složka a pokus o celkový 70kový look,který se ale daří jen částečně kvůli snímání obrazu=nevím přesně čím to je ale je z toho vidět,že to snímá nějáká(možná digitální)moderní mašinka...Hodně mě zklamaly rape a gore scény,které jsou až přizdisráčsky softové a vlastně ta pomsta celkově je taková nemastná neslaná.....Neurazilo mě to ale znovu se na to nekouknu...................50% je tak akorát............................--malá vsuvka na závěr=Nevím,jestli to nebyl nějáký záměr ale přišlo mi,že všechny mrtvoly ve filmu strašně viditelně dýchají-já to teda jako většinou neřeším-chápu,že nejde, zahrát mrtvolu dokonale ale tady mi to přišlo,že ti herci zrovna běželi maratón jak jsou zadýchaní. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor, nadsázka, násilí, sex a krev, chybí maso, ale to se dá u nízkorozpočťáku pochopit a rozhodně je to lepší než levné efekty. Hodně fajn je tu přehlídka rozličných koz, z toho některé se dají považovat za blockbusterové, k jiným se jako gentleman vyjadřovat nebudu, ale i ty měly svůj význam minimálně v rámci rozšíření pestré škály nabídky. Naopak vysloveně tragická mi přišla hudba, pořádnej fuckenroll by do toho rozhodně nalil víc života. Nepochopil jsem ani zmršenou (srovnání s německým soft pornem sedí) sexuální lesbickou scénu, zejména s ohledem na laškování se záchodovým zvonem nebo sleazy paní Lízy s tou hezčí ze studentek. Podtrženo a sečteno, rape část nevyvážená, v revenge převládá spíš to pozitivní, zejména grande finále s mačetou hraničilo až s dokonalostí. Dal bych tři, ale podobné nízkorozpočtové snímky by se měly podporovat a tak jen čtyři prstíky strčím a hned zase půjdu... Zhlédnuto při příležitosti filmového rande s IceQueen (podobnost s filmem je čistě náhodná, trávu jsme myslím nekouřili) ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama