Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 1
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Minimálně čtyři hvězdy povídkám K, M, S, X a Z, skoro čtyři A, C, E, Q, R, V, Y. Dobře to odsýpá, není tam myslím tolik shitů jako v jedničce, hezké úvodní titulky i hudba, povedený (a nechutný) posttitulkový vtípek a jako bonus moje oblíbená francouzská kanibalka v "X". Vítězem v nechutnosti a bizáru tentokrát myslím není Asie, ale závěrečný "Z". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"A" - Amateur. "Dokonalý" plán (60%), "B" - Badger. Premúdrelý reportér (55%), "C" - Capital Punishment. "Slepá Spravodlivosť" (90%), "D" - Deloused. Bábková pomsta (45%), "E" - Equilibrium. Za všetkým "zlým" hľadaj ... (40%), "F" - Falling. Osud (50%), "G" - Grandad. Milujúci deduško (30%), "H" - Head Games. (30%), "I" - Invincible. Nesmrteľná "teta" (45%), "J" - Jesus. Láska k ... (50%), "K" - Knell. Nezastaviteľné zlo (40%), "L" - Legacy. Monštrum (40%), "M" - Masticate. "Halušky" (55%), "N" - Nexus. "Halloweensky" deñ (20%), "O" - Ochlocracy. Zombie zákony (60%), "P" - P, P, P scary. Kokotina na mraky! (Odpad), "Q" - Questionnaire. Test zmeny identity (45%), "R" - Roulette. Nemecká ruleta (50%), "S" - Split. Komplikované vzťahy (80%), "T" - Torture porn. Rychlý prachy (45%), "U" - Utopia. Nový svetový rád (50%), "V" - Vacation. Pánska jazda (55%), "W" - Wish. Detský svet (10%), "X" - Xylophone. Nervy na "dranc" (55%), "Y" - Youth. Ilúzia mladosti (40%), "Z" - Zygote. Pôrod novoredenca (80%). O niečo lepšie ako prvá časť, no o zázrak sa rozhodne nejedná. Pár "písmenok" zaujalo, inak väčšina trápna a zbytočná. Celkovo mi to príde ako zbytočný počin pri ktorom sa divák trápi kedy konečne narazí na niečo hororovo zaujímavé 40 - 50%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o řád lepší než první Abeceda. Především tu chybí vyloženě fekální a trapné odpady, kterou první antologii táhly dolů nejvíc. Nejhorší písmena dvojky (H, L, P, Y) jsou tak spíš jen nudným podprůměrem, než nesnesitelnou mrdkou, u níž by mi bylo za její tvůrce stydno. Ale i na opačném konci kvalitativního spektra nastal imho posun k lepšímu - povídek, jež bych nazval vyloženě dobrými, se tu najde o něco víc než minule (A, B, D, J, O, S, V, X, Z). No a ten zbytek se většinou tak nějak "dá". Takže s nulovými očekáváními vlastně docela příjemné překvapení. ()

petero 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie ako prvá zbierka kde som váhal dať len 3 hviezdy a tu sú aj tie 2 dosť. Málo rôznorodé, so slabou pointou a o nejakom napätí sa nedá ani hovoriť. Príspevky sa držia v ťažkom podpriemere, kdežto jednotka obsahovala hrozné, slabé, priemerné, zaujímavé a aj výborné šteky, pritom každý bol rozoznateľný autorskou rôznorodosťou, tu to všetko splýva na jedno kopyto napriek dosť veľkej porcii neanglicky hovorených kraťasov. Najviac to vidno na favoritoch Bustillo/Maury - spravme niečo aby bol zárez. A ten nadhľad tiež nefungoval. Už keď sa zdalo, že všetko je v háji zachránil to záverečný príspevok od Chrisa Nasha a to tak, že som začal skúmať jeho filmografiu. Bravo. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda téhle antologie tkví v tom, že jednotlivé povídky jsou natolik krátké, že než začnou nudit, skončí. 2 z 26 (!) povídek jsou velice dobré (ti největší borci nezklamali: Bustillo a Maury se svým řádně sick X a hodně se mi i líbilo Z, ty si určitě dejte), zbytek až na občasné výjimky laciný/amaterský/předvídatelný a častokrát nevypointovaný a nesrozumitelný shit. Takhle to holt občas dopadá, když tvůrci dostanou absolutně volnou ruku. P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama