Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 2
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je hrozná škoda, že tenhle velkolepý hororový projekt se natočil s takovou ledabilostí a nezájmem.První díl byl fajn, ale hodně povídek mizerných, druhý díl je ve směs velice vyrovnaný lahůdkový megamix, který sráží to, že některé povídky jsou příšerně nedotažené a nevysvětlené.Paradox je, že u hororu to už prostě tak bejvá a našemu malému horůrku vyčitali, že nemá pointu i když tam je pointa jako prase.Pár povídek je slabších, ale např. povídka Jesus je totální pecka, kdy taky uvidíte mrdat Ježíše se Satanem.Mám rád povídkové filmy a kór hororové a i když má určitě abeceda smrti mnohem na víc, druhý díl na jeden děštivý večer splnil účel velice dobře.70%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"A" - Amateur. "Dokonalý" plán (60%), "B" - Badger. Premúdrelý reportér (55%), "C" - Capital Punishment. "Slepá Spravodlivosť" (90%), "D" - Deloused. Bábková pomsta (45%), "E" - Equilibrium. Za všetkým "zlým" hľadaj ... (40%), "F" - Falling. Osud (50%), "G" - Grandad. Milujúci deduško (30%), "H" - Head Games. (30%), "I" - Invincible. Nesmrteľná "teta" (45%), "J" - Jesus. Láska k ... (50%), "K" - Knell. Nezastaviteľné zlo (40%), "L" - Legacy. Monštrum (40%), "M" - Masticate. "Halušky" (55%), "N" - Nexus. "Halloweensky" deñ (20%), "O" - Ochlocracy. Zombie zákony (60%), "P" - P, P, P scary. Kokotina na mraky! (Odpad), "Q" - Questionnaire. Test zmeny identity (45%), "R" - Roulette. Nemecká ruleta (50%), "S" - Split. Komplikované vzťahy (80%), "T" - Torture porn. Rychlý prachy (45%), "U" - Utopia. Nový svetový rád (50%), "V" - Vacation. Pánska jazda (55%), "W" - Wish. Detský svet (10%), "X" - Xylophone. Nervy na "dranc" (55%), "Y" - Youth. Ilúzia mladosti (40%), "Z" - Zygote. Pôrod novoredenca (80%). O niečo lepšie ako prvá časť, no o zázrak sa rozhodne nejedná. Pár "písmenok" zaujalo, inak väčšina trápna a zbytočná. Celkovo mi to príde ako zbytočný počin pri ktorom sa divák trápi kedy konečne narazí na niečo hororovo zaujímavé 40 - 50%. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

I když nemám výraznější problémy s pamětí a klidně vám spolehlivě popíšu svůj včerejší oběd, neměl-li jsem tedy i polévku a dezert, tak po mně nechtějte srovnání s jedničkou ABC. Jednak jsem to viděl téměř před třemi lety, napsal jsem k tomu totální pičovinu (ale zase je originální!) a několikaminutové záblesky mnohdy jen vzdáleně připomínající film si prostě nejsem schopen vybavit. Po pravdě s tím mám problém i teď, tedy 24 hodin po zhlédnutí dvojky. V hlavě mi utkvěl chlap rozpůlený jezevcem, japonská holka s šílenýma představama o smrti svých rodičů (byl tam i penis!) a pak už jen nějaká ta střeva a další v hororech obligátně obnažené orgány. Špatná však tahle projížďka se smrtí v různých podobách rozhodně nebyla, a pokud vezmu v potaz, že má jinak vynikající paměť nezaznamenala ani většinu z toho dobrého, tak to špatné (nějací nosatí idioti ve tmě v pokusu o jakousi grotesku?) tam jakoby vůbec nebylo. Po pravdě dlouho jsem teď nic neviděl, tak mi i tahle jinak trojková ptákovina přišla skvělá. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Abecedne som totálne dezorientovaná. Keď padne S-for Sračka, tak proste nechá škvrny aj na kvalite. To je prípad aj tejto B-for Blbizmus malovánky, L-for Lebo nebola vôbec potrebná. S-ako Shorty vyčkávajú na S- for Share, aby sa náležite zdokumentovali či už v karaváne, alebo jednotlivo. Tento prípad je síce M-for Márny, ale súhlasím s koncom abecedy. Ak ABC of DEF neplánuje rozšíriť abecedu a ostať pri inej prezentácii, tak príjmem rovno 4ku aby nastal pokoj. T-for Tadiaľ cesta nevedie aj keď tú D-for Dvojku pre zúčastnených rejžov rada zverejním, lebo som sa miestami ňaľakala.. D-for Dvojnásobné hodnotenie kraťasov ani nespomínam. ( I što takoje D-for - https://www.youtube.com/watch?v=rgv6u-Qm4fQ) - fight for... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Joooo, to bylo dost dobrý!! Než nějaký trapný, ubohý "ff" VHSky, tohle byl úplně jinej levl. Vraždy, úmrtí, smrtelný nehody, násilí. Spousta kraťasů nám to vtipně ukazuje v nejrůznějších podobách a je to fajn. Krev, vnitřnosti, řezání, půlení, čtvrcení, stříení ... Všechno na co si vzpomene chorá duše sadisty.. :)) Málem jsem tu zábavu nechal ujít, ale uživatl/ka DUBINAK me k tomu doslova dokopala a skopala a já jsem jí/jemu za to skopání uctivě vděčen ... ;))) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama