Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Slunik 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, omšelé téma, opravdu krásné sokyně bojující o pěkného chlapa. Žádný nový nápad, ale líbilo se mi, že se napětí stupňovalo až do konce. U filmů tohoto typu (protože podobných už bylo natočeno moc a moc) bych si kolikrát přála, aby neskončily happyendem, to by bylo aspoň překvapení a nemusely by skončit jako výplňovky sobotních pozdních večerů. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá kopie večné oscarové klasiky jménem Misery nechce zemřít. Nechápu, jak někdo může mít tu drzost vzít dobrý nápad, okopírovat ho do nejmenších detailů a přidat své invence, navíc naprosto zbytečné a hloupé. Kdo neviděl Misery, může zde jásat, kdo viděl, ten musí plakat. O podobnosti nemůže být řeč - toto je kopie. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebyla povedená taškařice.Všechno tak trochu spíchlý horkou jehlou.Ona psychopat,ale všichni jí milovali,on nemá ani potuchy kde je,ale je mu to asi jedno.Při pohledu na tu dementní umělou blondýnu jsem měl chuť rozlomit televizi o koleno.O pěti neúspěšnejch útěcích ani nemluvim,to vážně neměla v hlavě mozek.30%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zaměňovat něco podobného s hororem je asi to samé, jako hlásat do světa, že Petr Novotný je výborný bavič. Příznivci lidských dramat nebo promyšlených thrillerů budou rozhodně zklamaní, ti ostatní bez většího očekávání si ale užijí jednoduchou story, která ale není tak pitomá nebo směšná, že by se divák musel za autory stydět. Nicméně nefunguje už hned ta základní linie (proč zadrženou pošahaná ex rovnou nevezme sekyrou po hlavě?), ty ostatní (pár nečekaných zvratů) ale vcelku ano. Dramatické momenty jsou zase zbytečně utopené a prakticky odbyté. Přitom stačilo víc rafinovaných střihů, záběrů kamery a vlastně i krve. Celé dohromady se to dalo odvyprávět za patnáct minut a to včetně pauzy nutné pro návštěvu toalety, ale člověk by zase přišel o poměrně na žánr a rozpočet slušné herce, několik netriviálních momentů a také o urputnou snahu přiblížit se nemožnému – a to Misery od Kinga. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Takový zbytečný televizní thriller, který vám možná utkví v hlavě jen díky tomu, jak moc připomíná Misery nechce zemřít... Film je mnohem nudnější a herecké výkony o několik tříd horší... U Misery chápu, proč držela Paula Sheldona, ale proč Shellby drží novou přítelkyni svého bývalého přítele. když ji musí být jasné, že ji nikdy nebude moct propustit??? Že ji bude muset zabít??? Tak proč to neudělat hned a nezakopat ji někde v lese... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)
  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama