Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mala Lacey ako veľký hudobný nadšenec objaví v obchode gitaru svojich snov a hneď to beží oznámiť svojej mame Robin. Keď sa na ňu obráti s prosbou o kúpu gitary, mama ju bezpodmienečne odmietne. Potom si však spomenie na svojho otca a jeho radu do rodičovstva: Nikdy nezabudni, aké je to byt dieťaťom. A ako ona dostala svoje prvé auto. To ju nakoniec prinúti prehodnotiť jej prvotný postoj. (anusha)

(více)

Recenze (80)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Co může být pro chlapa víc, než pohled na pěknou babu. (Pohled na plný talíř domácí svíčkové, ale to sem netahejme...). Pohled na pěknou káru? Pohled na pěknou babu v pěkný káře? Rodič vám (možná) odpoví, pohled na vaše spokojené dítě aneb „cokoliv tě potěší, potěší i mě“. Cutlass nabízí tohle vše, navíc s ústřední myšlenkou, nezapomínejte, že jste byli kdysi taky dětmi a měli své sny a touhy a chtěli to všechno hned :-) Souhlas. Snad jen s poznámkou, že bych tohle video, pro jistotu dobře ukryl, právě před vašimi ratolestmi. Mohlo by se klidně stát, že vždy, když nadšeně napochodují s další prosbou o „nejbáječnější věc na světě, co musí mít“, sáhnou právě po tomhle „vydírajícím manuálu“. A než se nadějete, sjíždíte nonstop čtyřiadvacítky, jen aby vaše dítě dostalo to, po čem právě touží. Někdy je nutné říct NE resp. „když si na to vyděláš, nevidím jediný důvod, říct ne“. Někdy ale ANO, stojí za to. Pro všechny. [K. Stewart mě nechává zcela chladným. D. Fanning a její stále se opakující variace na roztomilou uvědomělou holčičku, mě unavila už dávno. S. Roemer neznám. K. Hudson jako herečku (snad vyjma tohoto) nemusím a tak mě nalákali „staří dobří známí“, V. Madsen resp. K. Russell......je opravdovým zážitkem, sledovat Kurta, jak (si) leští kouli a užívá roli dobrosrdečného tatíka (btw, pěkná teplákovka, knír a kotlety Kurte), zjistit, že V. Madsen je stále šik, D. Fanning padne do role přemlouvající dcerušky jako ulitá a chtě nechtě musí člověk uznat, že při pohledu na fascinovanou K. Stewart (nebo to bylo tím červeným kabrioletem Cutlass 1967?), se mu zvedá...tepovka. Ch. Chase v miniroličce, coby majitel autobazaru Stan, taky potěší. Za mě spokojenost Kate. 75% Jo a chci celovečerák z roku 1979]. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemny kratas u ktereho je vylozene zretelne, ze ho natacela zena, coz nemyslim jako negativni faktor, ale proste je tam ten estrogen citit, cimz mi to pripomina filmy Sofie Coppoly, takze pokud by se Kate Hudson v budoucnu vydala podobnym smerem, nemuselo by to dopadnout vubec spatne. Na druhou stranu je blond, takze kdo vi. Stale jeste roztomila Dakota Fanning a Kurt Russell v roli cool fotrika byli take super, takze neni duvod na to nemrknout, tech 15 minut se da urcite stravit i horsim zpusobem. 7/10 ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jsem docela směřován k údivu, když průměrná režisérka jako Kate Hudson sehnala tolik dobrých a známých herců (říkám dobrých a známých, protože zrovna u Kristen Stewart ekvivalence neplatí). Ovšem já raději preferuji kvalitní scénář s průměrnými herci než průměrný scénář s populárními herci, protože tahle storka byla dost obyčejná. 13 minut o tom jak chtějí dvě sestry kytaru a auto? To vám odvykládám během deseti vteřin. P.S. To auto za 5 talířů bych bral všemi deseti, na kytaře zas tolik k vidění nebylo. ()

muskcz 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, kapku naivní minidílko, které dokáže pobavit i potěšit. A to zejména skvělou hudbou a hereckým obsazením, ať už Virginií Madsen, Kristen Stewart nebo Dakotou Fanning. 80%. "Maybe I'm crazy. Maybe we're all little crazy when it comes to our kids. But then again as my dad would say: 'Whatever makes you happy, makes me happy. And money is no object... if you’re buying.' " ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Skěvej mix ex-hvězd (Kurt Russell, Chevy Chase, Virginia Madsen), next generation (Dakota Fanning, Kristen Stewart) a nezávislého filmu (Ethan Suplee), kteří se na malé ploše dokážou dostatečně zviditelnit, ale příběh má tak prostinkou linii, kdy dopředu víme, kam se bude ubírat a nečeká nás žádné překvapení. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama