Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

It is all about chillin and smokin, dude..... Tento film je neuvěřitelná blbost, ale také zároveň neuvěřitelně relaxační indie movie, s kterým i přes přicházející Vánoce budete chtít smočit své tělo v solné vodě a užívat si slunce a nevázaného života. Na zlepšení nálady filmem neznám momentálně lepší recept jak se hodit do pohody, než pustit Surfer, Dude. Pro jedince kteří hledají kvalitní film s kvalitními hereckými výkony toto opravdu není. ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

Bavilo děsně moc a to nesurfuju (jsem vůbec normální? :)) .. pro ten nádherný sport, pro ty vlny a touze po svobodě, které je jak koukám ve vlnách víc než dost. Moc ráda na tuhle komedii koukám v časech, kdy je za okny kopa sněhu. Jo a nakonec, cením si filmu o to víc, že Matthew tady nemusel hrát, protože surf je kus jeho srdce, což bylo hodně vidět.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Blake Neely a Xavier Rudd: 1. Star-Spangled Banner - Performed by: Matthew McCanaughey and Blake Neely ,2. Mother - Xavier Rudd ,3. Chasing the Dream - Daniel Heath ,4. Thump it - Daniel Heath ,5. Too Far Away - Potent ,6. This is my Life - Psideralica ,7. Este Amor (Carnival Version) - Bermudez Triangle ,8. The High - Deep Sonic ,9. No Pants Requried - Nekal B. ,10. Too Tired to Quit - Nekal B. ,11. Hip Hop Misfits - Dirty Heads ,12. Coastline Journey - Mishka ,13. Virgin Lust - Higore ,14. Run and Play - Potent ,15. Come Let Go - Xavier Rudd ,16. Fuk It - Xavier Rudd ,17. 3rd Eye Vission - Mishka ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který by vůbec nemusel vzniknout, 80 minut z celého snímku bych označila za ztrátu času a lituji, že jsem ten čas tomu věnovala. Za těch zbylých 5 minut je jedna hvězdička a to kvůli hlavní postavě, která se nezaprodala, i když bylo nejhůře. Ale stejně si myslím, že film vznikl jen proto, že Matthew McConaughey neměl, co dělat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama