Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

adriane9 

všechny recenze uživatele

Bavilo děsně moc a to nesurfuju (jsem vůbec normální? :)) .. pro ten nádherný sport, pro ty vlny a touze po svobodě, které je jak koukám ve vlnách víc než dost. Moc ráda na tuhle komedii koukám v časech, kdy je za okny kopa sněhu. Jo a nakonec, cením si filmu o to víc, že Matthew tady nemusel hrát, protože surf je kus jeho srdce, což bylo hodně vidět.. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl ani o surfu, ani o podstatě surfingu, ani o svodomyslném surfaři, já vám řeknu o čem tenhle film byl....byl o hovnu. Šlo tam o nějakou reality show, jenže já když když slyším dvousloví "reality show", tak mám chuť nakopat prase domací do koulí. A že byl Steve pohodář ? A co jako? To nad ním máme pořádat onanistický seance nebo co ? Takovej pohodářů tady můžu vypsat tolik, že budu mít delší komentář než Matty a Shadwell dohromady. ()

Reklama

Arronax14 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Surfer, Dude dílko čistě o atmosféře. Není to film s kdovíjakým přesahem, hlubokou myšlenkou ani propracovaným dějem, ale ta pohoda hlavních představitelů je prostě beznadějně nakažlivá. Žádné stresy, žádné potíže, jediné na čem záleží jsou vlny, dá se říct, že člověk by protagonistům někdy i lehce záviděl :). ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím tak vysoko ani proto,že bych byl fanouškem surforvaní,ve skutečnosti to jde zcela mimo mě.ale právě kvůli té pohodvé a osvobozující atmosféře filmu jsem to nasál patřičně dositosti.Dost jsem si ujžděl na výkonu Addingtona,jehož hereckého představitele jsem doposud moc nemusel.Nejsem ani přívrženec trávy a takové té životné eufórie jen z toho,že jsou zrovna na moři vlny,ale během sledování jsem si to dokázal představit.Pohodový a příjemný snímek,který určitě stojí za vidění,když už ne kvůli mým dojmům,tak aspoň kvůli skvělé hudbě a přehlídce bikin... ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

O cem ze to bylo? Pro nesurfare (ale ze jich v Cechach je co?) to je priserny blabol, podle me to musi byt i pro surfare hrozny blabol, kdyz se tam poradne nesurfuje. Nezaznamenal jsem vyraznejsi pribeh, zapletku ani srandu. Jen spousta huleni, slunicka a pisku. To jsem si mohl natocit svoji dovolenou na Machove jezere a vyslo by to nastejno. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama