Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penguin sa v Arkahame dozvedá o skrytom poklade v gothamskon cintoríne. Rozhodne sa peniaze nájsť a zmocniť sa ich. Po úteku z Arkahamu prehľadáva gothamský cintorín, kde našiel vzácnu hrobku. Jej obyvateľ ešte nie je mŕtvy, ale nie je už ani medzi živými... Gotham sa tak stáva bojiskom dvoch netopierov. Kto bude vládcom noci? (Richard_Ba)

(více)

Recenze (51)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kolik komixů oni ještě nezkříží... Dva netopýří muži v jednom filmu, každý z jiného koutu historie, každý z jiného koutu světa a oba se potkávájí zase v Americe... No, ale nevraživost stranou... Ty souboje jsou vpravdě téměř epické... Namluvení jak se sluší a patří... A Batman (ten hodný) vyvázne zase bez úhony a s láskou své milované... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od někdy až dětských komiksových animáků s Thorem, Hulkem nebo Supermanem v hlavní roli, Batmanovo dobrodružství je dospělejší, uvěřitelnější. Zvláště v tomto hororovém podání v hlavní roli s padouchem na první pohled možná slabým. Drákula však Batmana předčí ve všech směrech, a to se musí vypořádat s upířím Jokerem. Opravdu velmi povedený animák. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, ve kterém proti gothamskému netopýřímu muži stojí netopýr z Transylvánie, doktor Alucard. K tomu se zde několikrát objeví i Joker a Tučňák. Drakula je výbornej filmovej záporák, je mnohem silnější a rychlejší než Batman, umí létat, ovládá lidi svou myslí, prostě dokonalý Batmanův protivník. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Pomerne slusny napad skloubit Batmana a Draculu, netopyra a vampyra. Vsechno zpusobi utek Jokera z Arkhamu, ktery ma spadeno na mafianskou korist. Protoze se mu ale postavi do cesty Batman, k mistu jejiho ulozeni se dostane Tucnak, ktery omylem probudi spiciho krale upiru. Drakula se hodla s jeho pomoci zmocnit Gothamu a Batman si musi pospisit, nez se vsichni obyvatele mesta zmeni na upiry... Pribehove dobre vystaveno, akorat s trochu jinou grafikou nez predchozi (i nasledujici) celoveceraky. Batman (stejne tak Bruce Wayne) se mi takto vzhledove prilis nelibi (pripomina hodne Suvu z Watchmenu), ale aspon to vsechno nevypada pokazde stejne. Upiri naproti tomu maji spravne expresivni az hororove ztvarneni. Batmanovou slecnou je zde novinarka Vicki Vale, podobne jako v prvnim Burtonove "Batmanovi" (1989). Celkove zajimavy animak...s prichuti krve :) Chramst. [da se jiz sehnat ve verzi 720p/16:9, nejen puvodni televizni format] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým obdivovatelem komiksových superhrdinů a filmy s Batmanem jsem nikdy neviděl (tedy ne celé). Tento „hororový“ animovaný snímek se mi však docela líbil a to hlavně díky pěkně zpracovanému Drákulovi a hlasu Stormareho. Konečně se našel někdo, kdo miláčkovi v netopýřím kostýmu dal pořádně přes hubu. Pěkná potemnělá atmosféra byla skutečně příjemným překvapením, akorát to mohlo být trošku kratší. Jinak jsem nevěděl, že jeden upíří sluha nejde vidět v zrcadle, ale druhý se klidně odráží ve zkumavkách…To trošku tvůrci nevychytali, ale tak je to dělané hlavně pro děcka a ne pro hnidopicha, co ve všem hledá nějakou tu chybu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno