Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel řetězce fitness-klubů Milo Janus tajně odvádí část zisků na vlastní zahraniční konto. Jeho obchodní partner Gene Stafford však podezřelé transakce objeví. Brzy na to Milo Stafforda zavraždí a vše naaranžuje jako nehodu při cvičení v posilovně. Na dobu Geneova úmrtí si připraví dokonalé alibi. Vyšetřovatel poručík Columbo však najde několik detailů, které verzi o náhodě zpochybňují... (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je dobre pozerateľná a zábavnejšia než iné. Umožňuje divákovi vidieť Columba v neobvyklých situáciách, najmä pri športovaní. Jeho dobiedzajúce otázky, nehraný údiv nad všetkým, čo nemá k dispozícii na policajnom okrsku, neodmysliteľná cigara a outfit sú už neodmysliteľnou súčasťou seriálu. Ide o vydarenú epizódu, ktorá trochu trpí na záverečnú pointu. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom v pohode cast. Samozrejme klasicky dobry Falck. Scenar by som si vsak tentokrat dovolil oznacit ako poslabsi. Dost predvidatelne to bolo. Ale Columbo ma bavi vzdy. A kedze tento zaporak mi prisiel poriadne nesympaticky, tak to malo trochu inu stavu ako posledne casti co som videl. Aj ked to nebolo uplne najlepsie vymyslene, tak nemozem ubrat z hosnotenia, lebo na druhu stranu to bola jedna z tych vtipnejsich casti. Columbo s mrkvovym dzusom. To som uz asi videl vsetko. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo sa znovu priplietol do prípadu, ktorý vyzerá ako jasná nehoda. V záujme vyriešenia prípadu je ochotný cvičiť a sľúbiť, že sa vzdá cigár aj čili. Manipulácia s časom vraždy a s telefonátmi je už taká kriminálna klasika, že z toho nie som až tak nadšený. –––– Ta káva tě zabije. –––– Ty doutníky, ty vás zabijou. –––– Dokázal jste si vyrobit dokonalé alibi. A to skálopevný alibi vás usvědčilo. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím víc jedla, tím byla tlustší.“ ,,Přesně tak.“ Columbo vs. fitness řízek Milo v sobě nemá tu správnou šťávu, jakou mají jiné díly. Milo není příliš chytrý, jeho zločin je děravý, jako cedník a Columbo mu musí všechno pomalu vysvětlovat (scéna s tkaničkami je zničující), a tak mi tento díl ubíhal jen velmi pomalu. U scény poručíka s počítačem jsem skoro usnul a unylý závěr mě také dvakrát nepotěšil. ()

Filmantomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, kde Columbo nenápadně propaguje technologii a zdravý životní styl. V každým případě je hlavní důkaz dost slabej a těžko by mu to u soudu vyšlo. Nemluvě o tom, že člověka napadne hned při první zmíňce, jak mohl vědět, že je ve cvičebním. U soudu řekne - to jsem vydedukoval z rozhovoru a tu botu si zavázal tím způsobem, protože měl velkou vanu a nejdřív je zavázal a pak nazul. Hotovo, Columbo je za vola a vrah odchází s úsměvem a vztyčeným prostředníčkem od soudu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Milo Janus, kterého hrál Robert Conrad, uvede, že je mu 53 let a že je ve skvělé fyzické kondici. Robert Conrad měl ve skutečnosti jen 39 let. (Epistemolog)

Reklama

Reklama