Reklama

Reklama

Columbo - Série 7 (1977) (série)


Zkus mě chytit (S07E01)

(epizoda)
  • Česko Posmrtné svědectví (více)

Obsahy(1)

Známá autorka detektivních románů Abigail Mitchellová se stále nedokázala smířit s nešťastnou smrtí své milované neteře, která se utopila před čtyřmi měsíci. Abigail z toho viní jejího manžela Edmunda Galvina. Právě jeho si jednoho dne pozve do domu kvůli své poslední vůli a v nestřežené chvíli jej zamkne do trezorové místnosti. Poté odjede a nechá nešťastného muže v hermeticky uzavřeném prostoru zemřít. Detektiv poručík Columbo rychle pochopí, že nešlo o náhodu. V usvědčení pachatele mu však tentokrát bude muset pomoci vzkaz přímo od zavražděného... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Ruth Gordon, která ztvárnila postavu Abigail Mitchell, byla ve svých 80. letech nejstarším hercem, který hrál vraha v seriálu Columbo. (Epistemolog)
  • Abigail Mitchell (Ruth Gordon) je jediným vrahem, který požádal Columba (Peter Falk), aby ji nezatknul. Zeptala se ho, jestli může udělat výjimku poté, co řekl, že pochopil, proč zabila oběť. Columbo zdvořile odmítl. (Epistemolog)

Columbo (1971) (seriál)

  • Na krabičce poručíkových doutníků si lze ve dvou dílech všimnout loga White Owls, což je značka jedněch z nejlacinějších doutníků. V díle Zkus mě chytit (1977) Columbo mluví o tom, že mu kouření doutníků pomáhá myslet. Peteru Falkovi ale nechutnaly. Byl celoživotním vášnivým kuřákem cigaret. (klukluka)

Reklama

Reklama