Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Naši na mě ať vypnu ty seriály na počítači a du se dívat,to je typický český.Věru,tu hoinku jsem protrpěl a film mě moc nenadchl.Podivná zápletka s herci které nemusím (Issová,Prachař)..naštěstí tu byli Dušek,Holubová i Stašová kteří zachraňovali co se zachránit dalo.Nemůžu však jít se známkou výš,viděl jsem lepší povídkové počiny. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Bezva námět, luxusní obsazení dospěláckých rolí (Klepl, Holubová, Dušek, Stašová), bohužel nepovedené obsazení hlavních rolí mladého páru, především Prachař prostě není herec. Moje hodnocení také sráží způsob, jaký zvolili dospělí pro rozchod dětí. Jinak bych hodnotil všemi pěti jako skvělou nedělní televizní komedii (šílený autobusák mi připomněl skutečné příhody z hromadné dopravy) s bezvadnou pointou. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Issová klasicky výborná, jako vždy a Dušek po dlouhé době opět snesitelný... Jenže povětšinou až příliš obhroublé a buranské a režijně ne příliš zmáknuté Ten zlý autobusák mělo být co? Balení holek v aquaparku skrze stahování podprsenek (notabene v primetimeu) mělo být co? A hovno Evy Holubové, to už je opravdu MOC!! ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Zápletka sice celkem originální a zábavná, ale rozuzlení jasné od samého začátku, takže šlo jen o to, jak se k němu scénáristé dopracují. Originalita sice jejich pero neopustila, to je pravda, ale vkus a vhodné rozvržení dialogů ano. Takže nakonec ze slibného děje nic nebylo a happy end zajistilo ono jediné možné řešení-jasné od samého začátku:)takže stačí prvních deset minut a posledních 55 vteřin. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipná a vyvážená komedie patří k tomu lepšímu, co televizní obrazovka nabízí. Neobyčejně vzrušující pátrání po dosti bizardní poruše, která je ve skutečnosti jen velmi netradiční pastí a výmyslem rodičů dvou mladých milenců, kteří si několikrát padli na hlavu na tobogánu v aquaparku, aby si padli i do oka a zanedlouho si zkoušeli, jak jednomu i druhému padnou svatební prstýnky. Jenže k přerušení vztahu mají rodiče docela DOST vážný důvod!! Pointa je skutečně šťavnatá, dialogy scénáristky Olgy Dabrowské výborné a ¾ hodinka uteče jako voda. Zásluhu na tom mají zejména přesně obsazení herci: spolehliví Klepl, Prachař nebo Issová a skutečně znamenití Dušek, Stašová a Holubová. Víc takových povídek!! 80%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)
  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)

Reklama

Reklama