Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o dvou "podnikatelích" v oboru uzavírání manželství. Podle povídky O´Henryho "Exaktní věda o sňatku" napsal Ivan Hejna. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +dobře zahrané, netradiční příběh na české poměry -málo zábavné, popravdě kulisy ve mě "divokej západ" nevyvolali, rovněž "ostřílení" herci mi tentokrát dvakrát nevoněli (především Bohdalová)/// Slabší, jak prostředím (i když snahu můžeme ocenit), tak i dějem, který tentokrát nebyl tak zábavný, jak jsem u podobných středometrážních filmu zvyklí./// Celkem 50%/// ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50%. Todle musí být dobré jako divadelní hra. Nicméně TV zpracování se mi nějak extra nezamlouvalo - příliš málo vtipu, celé mi to připadalo jakoby odfláknuté - hlavně to natočit. Na to, že to mělo 50 minut to bylo celkem o ničem a nic podstatného se nedělo. Možná by tomu prospěla delší stopáž, pořádné vykreslení postav a důkladnější práce při natáčení. Takhle to bylo v podstatě o ničem a tedy ani závěrečná pointa tak nevynikla, jak asi měla. Howgh! ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Výborne som sa pobavila. Záver bol síce predvídateľný, ale J. Bohdalová má herecký talent ako vyplýva z jej priezviska od Boha. Stretko s policajtom bolo famózne, prechod jednotlivými fázami ženského správania absolútne prirodzený, presvedčivý a zábavný. Aj takýto ľahký žáner dokáže zanechať výborný dojem u diváka. Klobúk dole českému kumštu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani mi tak nevadilo televízne spracovanie, s tým sa vo filme popasovali elegantne a s nadhľadom. Horšie to už bolo so samotným spracovaním nápadu a deja celkového. Herci veľa priestoru nedostal, no napriek tomu si svoje role vychutnali. Proste mi to celé prišlo ako milá ničím výnimočná jednohubka. 65%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S poctivostí leda pojdeš." To ví staří podvodníci Jeff a Andy velmi dobře. Slovo "práce" v nich vyvolává upřímné zděšení a tak vymyslí seznamovací podvůdek umocněný na druhou. Mně by se tedy podobný kousek v nějaké vymazlenější herecké sestavě jistě hodně líbil, ale sledovat tradičně přehrávající Bohdalovou, lehce vyčpělého Donutila a standardně zmateného Čmaňu mi tentokrát nijak zvlášť zábavné nepřipadalo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama