Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (148)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, že by bola Dogma 95 aplikovaná na herectvo a scenár. Tak asi pôsobí film All Good Things. Miestami nefunkčná vzťahovka, ktorá priamo úmerne s tým ako sa mení na kriminálku, začína byť až smiešna. Musím povedať, že sa čudujem ako do takého filmu dostali všetkých tých dobrých hercov. 5/10 a prikláňam sa k podpriemeru, pretože sa výnimočne nečudujem ani verbalovmu hodnoteniu a na tom asi niečo bude. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já se začínám pomalu bát filmů, které jsou natočeny podle skutečných událostí. Vzbuzují ve mě totiž pocit nedůvery a obezřetnosti. Příběh je to velmi atraktivní. Chvilku se tváří jako romantické drama, ale pak se přeleje v něco úplně jiného. Nejsem si jistá, jestli byla tato role Kirstin Dunst tou nejlepší v celé její filmografii, jak se o ní ráčila vyjádřit. Asi si byla natolik jistá, že si to troufla říct. Myslím si, že tuhle svou laťku klidně překročí. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Tak nudný, jak se tady píše, to teda fakt nebylo. Naopak mě film celou dobu udržoval ve slušném napětí. Jeho hlavní chybou je závěr a to v tom smyslu, že se nedozvíme, jak to bylo. Což je škoda, ale tak už to u příběhů dle skutečný události bývá. Dakšá chybou filmu byla příšerná Kirsten. Prostě jí nemůžu vystát, nelíbí se mi vůbec jak hraje a prostě... Ryan zde zahrál naopak docela dost dobrého psychouše, fakt mě děsil. Pěkný thriller. 6,5/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Film All Good Things popisuje výklad skutečných událostí z let 1971-2003. Pojednává o klíčových momentech, které předcházeli zmizení "Katie Marks" v roce 1982 a tomu, co následovalo. Katie, hraná Kirsten Dunst, se vlivem manželství s "Davidem Marksem" (Ryan Gosling), mění z mladé dívky se zářivou budoucností v trosku, která naprosto zbytečně prodělala potrat a onu zářnou budoucnost jí nezajistilo ani přijetí na medicínu. All Good Things je syrové, realistické, nepříjemné drama s vynikajícími hereckými výkony. Hlavní dvojici skvěle sekunduje veterán Frank Langella. Jako jediný problém bych viděla samotný název filmu, který primárně odkazuje pouze k dějové marginálii obchodu se zdravou výživou. Jinak v kontextu filmografie Kirsten Dunst navazuje na obdobně existenciální dramata, jako byly v minulosti Muž, který zabil, Těhotná v patnácti nebo Matka noc. Toť vše. Kirsten se tímto filmem vrátila do hry a plynule navázala v Melancholii, aby oslnila na vyšších a vyšších metách. A to se jí daří. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený film má jeden veľký problém a ním je otvorený koniec. R. Gosling hrá výborne, ale záver mu akosi zväzuje ruky a nemal priestor na to, aby to naplno rozbalil. Trochu škoda, film to mal našliapnuté dobre, záver však vyšumel do prázdna a tak sa film zaradil do kategórie priemerných filmov, ktoré stačí vidieť len raz. 60%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)
  • V show Jimmyho Fallona prozradila Kirsten Dunstová, že osoba, na níž je založena postava Davida Markse, se přijela podívat na plac a z povzdálí sledovala natáčení. (Geriel)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama