Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (5)

V lepší společnosti

V lepší společnosti (2010)

Jsem dost zklamaná z komentářů, co tu čtu k tomuhle pro mě něčím blízkému filmu. Je pravda, že jsem zprvu nemohla rozpoznat jaká je hlavní dějová linka a bohužel ani název mi v tom moc nepomohl. Ale jinak hlavní herecká dvojice, režie, vývoj charakteru postav, hudba... To vše do sebe tak zapadlo a vytvořilo poctivé ucelené drama. Všechny scény měly svůj význam, svoje místo a byly dokonale promyšlené. Musím obdivovat Kirsten Dunst, která s každým filmem zraje ve skutečnou umělkyni.

Melancholie

Melancholie (2011)

Napoprvé v kině - dokonalý film. To byl přímo citový tlak od Kirsten Dunst, se kterou jsem to celé prožívala. Hrála výtečně a nebýt jí byl by to tříhvězdičkový film o konci světa. Napodruhé na notebooku - jde to, ale už je to pro mě o něco nudnější a pomalejší. A taky už jsem byla o něco pasivnější. Tenhle film je natolik silný, že potřebuje na filmové plátno do kin, aby z toho byl opravdu ten požitek. V televizi na Nově s reklamama si to vůbec nedovedu představit. To bych to snad ani nedokoukala, byť je to oceněný umělecký kousek.

Manželství po italsku

Manželství po italsku (1964)

Sophia Loren a Marcello Mastroianni k sobě tak ladí. Tahle výborná komedie s dramatickými prvky je přímo nabitá perfektními hereckými etudami. Je to příběh o něčem, nepředvídatelné, prostě ze života. To se mi na tom líbí a hlavní hereckou dvojici jsem si okamžitě zamilovala.