Reklama

Reklama

Bílé maso

  • Jižní Korea Chugyeokja (více)
Trailer 3

VOD (1)

Joong-ho je drsný detektiv, který se díky špatné finanční situaci dal na cestu pasáka. Avšak v poslední době mu zmizelo několik dívek, aniž by zplatily své dluhy. Když pátrá po příčině, objeví, že všechny dívky si objednal jeden ze zákazníků... ten, u kterého je právě teď další z jeho dívek. (TV Nova)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ako je mozne ze tento majstršik je tu tak malo hodnoteny?? k tomuto filmu som prisiel ako ani neviem ako !! ale vdaka uzivatelovi jasm u ktoreho viem ze je zaruka kvality som si film stiahol a pozeral,nedychal....famozne ,surove a neskutocne bezutesne !!! na toto sa americky trh nikdy nezmoze!!!!

BRAVO!

ale aspon havka mohli zachranit kurvy

J-kob

J-kob (hodnocení, recenze)

Sice z toho nejsem tak odvázaný jako Flipnic, ale jinak výborný film! Jednání policistů bylo sice občas na hranici uvěřitelnosti, ale výslech vraha mi zrovna nepřišel tak mimo. Nazvat tenhle film "největší hovadina s korejskejma xichtama" je ..... nejvetší hovadina co můžeš někdo říct:D

Tomes83

Tomes83 (hodnocení, recenze)

Největší hovadina s korejskejma xichtama jaká se dá vidět! Výslech vraha na policejní stanici probíhal tak že si on diktoval podmínky a smál se celé stanici do xichtu! Už sem jen čekal kdy mu přinesou hárlekýn a kafe na stůl!

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Tak to je pecka!!!!!!!!!!!!!!! Jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy vůbec v životě viděl vyjde "jen tak" za 50,- kč ve stáncích !!! DOPORUČUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neskutečná jízda!!!!

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

vi nekdo, nakolik je film verny udajnym skutecnym udalostem ?

Související novinky

Leo má slabost pro šikmooké

Leo má slabost pro šikmooké

10.03.2008

Ale spíš filmy než holky. DiCapriova produkční společnost Appian Way se ujme dvoudílné Akiry v režii Ruariho Robinsona (spíš než o remake slavného anime filmu prý půjde o novou adaptaci rozsáhlého… (více)

Reklama

Reklama