Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

J*A*M*B*O 

všechny recenze uživatele

Film s veľkým potenciálom, ktorý nebol využitý. Z tohto skvostu mohla byť taká premakaná drama, ale iba ak by sa na tom zapracovalo. Nápad má veľmi dobré korene. Herci tiež neboli a hanbu, ale chýba tam poriadna dávka napätia a tak trochu rozšírenejší príbeh. Aspoň, že prací prášok je na niečo dobrý. Dávam 6/10 bodov. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

"Nemastné - neslané"... takto si kódex "vyhadzovača" rozhodne nepredstavujem... náznaky, ktoré tuna padli sú chabé. Prečo si začal boxovať? Pretože ma v škôlke bili a ja som sa chcel naučiť brániť... oóo aké geniálne. "Kuju" sa tu konšpiračné teórie, začína prevladať chaos, obavy, strach a nová rodina začína upadať... a v tom príde on, môjho srdca šampión! Snaží sa napraviť čo sa dá, ale pozor!... nie všetko je pravda. Tlieskam... nič viac len priemer 5/10 ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Další syrová a nekompromisní sonda do Londýnského podsvětí, ač zpočátku mně né příliš sympatický hlavní hrdina, který se s outsidera mění přímo před očima v drsného vyhazovače, ale spád a dějová linie malé nedostatky odsouvá do pozadí.V podstatě se mně film líbil ,ale na velký průlom to zase nevidím. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Filmová perla. Vpravdě věrné znázornění toho, co obnáší profese vyhazovače. A nejen to! Je to i věrné znázornění toho, co obnáší rodina a především přátelství. Také, co to znamená zaplést se se zmrdama. No a jak se zbavíte zmrdů? Musíte jim pořádně nakopat prdel! Skvělý film, i po druhém shlédnutí jsem zůstal uchvácený tím zážitkem. "Kdo je to ten Sun Tzu? Co já vím, znám snad všechny jeho kámoše?":D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama