Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Alisa 

všechny recenze uživatele

Extrémně, ale opravdu extrémně podhodnocený film!! Vždyť se jedná o dost originální námět, navíc podpořený dobrými hereckými výkony (lékařka, záporák), parádní atmosférou, dobrou hudbou..Za mě lepší 3*, ale kvůli tak nízkému hodnocení zde, jsem nucena dát 4. Navíc druhá polovina filmu si je dokonce i právem zaslouží. Pokud někdo máte právě hlad, tak si to nepouštějte..:-) Mimochodem, moc jsem nepochopila komentáře lidí, že ve filmu nebylo nic vysvětleno. Mně to přišlo jasné, proč tam byli zavření. Možná kdyby u toho zdejší kritici nespali, tak by to taky věděli, protože to v průběhu filmu vyplyne. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som jediný, kto dal tomuto filmu také vysoké hodnotenie, ale vôbec ma to netrápi :-) Vidím však, že je tu veľa ľudí, ktorých nemožno nazývať hororovými fanúšikmi. Toto bol film, ktorý mal skvelý námet a veľmi slušnú atmosféru. Bolo to temné, tiesnivé, nepríjemné, vlastne aj na zamyslenie - zabiť-nezabiť, vydržať-nevydržať? Krvavé scény boli tiež celkom slušné, a nízky rozpočet mi v takýchto béčkach nevadí. Niektoré hlášky ma dokonca pobavili, napr. "jej dudy budú chutiť oveľa lepšie ako jej priateľ". Jednu hviezdu strhávam vlastne len za záver, ktorý sa mi zdal kúsok suchý, čakal som tam nejaký zvrat alebo väčší súboj. Ináč nemám čo vytknúť. A hej, podobných filmov bolo natočených už dosť, ale žiaden sa priamo netýkal kanibalizmu (aspoň o nijakom momentálne neviem), takže to bolo aj vcelku originálne a zaujímavé. Určite si film nezaslúži také hodnotenia, aké má. A myslím, že užívateľ sochoking by mal radšej prejsť na rozprávky ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Napodobenina kostky? V podstatě téma vůbec špatné nebylo, zavřených 5 lidí v malých prostorách..Se spoustou vody, ale žádným jídlem..Začne boj o přežití, zabíjení..Herecké výkony nebyly nic moc .. Ale to jsem ani neočekávala..Absolutně trapný nehorázný konec filmu - taková patlanina. Nebýt toho byly by hvězdy 4. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Na to, že tam hlavní herci (chlapi) byli přes 25 dní, tak jim nevyrostly ani o kousek vousy. To bylo hodně zvláštní, ale budiž. Vše je snadno předvídatelné, místy nudné až otravné, ale i tak celkově docela snesitelné. Není to žádný hororový skvost, ale na jedno zhlédnutí dostačující záležitost. Dle mého názoru mohli herci vypadat zničeněji, přeci jen tam byli měsíc a nějakých 25 dní bez jídla .. 4/10 = 42% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čakal som to ďaleko horšie, nebral som v úvahu pozitívne ani negatívne ohlasy, pričom skonštatovať môžem akurát toľko, že všetci majú vo svojich vyjadreniach čiastočnú pravdu a tak to skúsim dať do nejakého neutrálu. Má to miestami celkom dobrú atmosféru, no a tu bohužiaľ pozitíva viac menej končia. Toto by mal byť snímok v rámci žánru, obohatený prevažne o gore, ktoré sa tu prakticky nevyskytuje, mordovačky ako také sú bez štipky originality, pričom námet je už ako spomenuli mnohý, 100 krát znásilnený bez štipky potenciálu nejakým spôsobom prekvapiť. Čo sa týka záveru, ten je pomerne hlúpo odseknutý a celková pointa, tak tú by ste tu hľadali úplne márne. Napriek kritike, ale tento pokus vyslovene tragický nie je, no toto je skôr pre hororového nadšenca, ktorý pohltí všetko čo ho postretne, ako pre toho, čo očakáva nejaký filmový zážitok. Podpriemer. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama