Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Film o tom jaké důsledky má na človka prostředí když vyrůstá- zejména rodiče. Také o tom, že každý jsme svým spůsobem svůj největší nepřítel a že každý z nás se snaží vyvarovat chyb, které dělali naše rodiče. Tenhle temný a tajuplný psychologický snímek- vytváří obraz frustrovaného člověka, který bojuje o to aby nebyl jako jeho matka. Přes to všechno čím si zřejmě prošel je v něm ale pořád nějaká část, která matku brání a ospravedlňuje....To hlavní kvůli čemu ale určitě tenhle film stojí za shlédnutí je Cillian Murphy. To co tady předvádí je podle mě hodno nějaké ceny, protože už jsem dlouho neviděla takový herecký výkon. Pak je tu samozřejmě i má oblíbená Susan Sardon a Ellen Page, které rozhodně také nejsou špatné. Snad to jejiné co bych vytkla je mírná rozvleklost děje, která mi i přes to, že film není nijak zvlášť dlouhý hodně vadila. Dávám tři silnější hvězdičky. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, napjaté, psychologické, strašidelné, tajemné. Zvláštní psychologický schozofrenní film o pánovi, který měl komplex již z dětství. Vše je obestřeno tajemstvím a neustálým strachem z přítomnosti již zemřelé matky. Do toho nervozní hudba s vysokými cvrlikavými tóny a jste celou hodinu a půl ve střehu a napnutí. Herecké výkony dobré, zejména dvojrole (jednorole) hlavní postavy . Konec gradující. Film pro někoho, kdo chce být chvilku napnutý. ..trochu jako od Hitchcocka.. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl celkem paradox. Já po pravdě všechny ty filmy, kdy se muži cítí být ženami, případně je přitahují jiní muži, moc nemusím. Snad z tohoto důvodu si zatím nechávám unikat Dánskou dívku, přestože Eddieho mám ve filmech rád. No a sáhnu po tomto :-) ! Hlavním důvodem byla účast Ellen Page. Zatím jsem neviděl s ní nic, co by mně nebavilo. Jsetli si pod městečkem Peacock představíte nějaký americký zapadákov, kudy je jendou za čas za táhlého houkání prosviští rychlík či nákladní drncák, představujete si ho správně. Tam také žije John, tichý bankovní úředník, kterému před časem zemřela matka a on se z toho ještě pořádně nevzpamatoval. A do toho všeho mu na zahradě po závadě brzd na podvozku přistane z nedaleké trati vagón z volebního vlaku muže kandidujícího na senátora a také jej navštíví bývalá přítelkyně s malým dítětem... Film se táhne stejně jako čas v onom zapadákově a přiznávám, nebavilo mně to. Dám dvoje modré šaty po matce a poznamenávám, že tohle je první film s Ellen, který nebavil... * * ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Nováček v režisérské židli Michael Lander sehnal výbornou partu herců, na první pohled zajímavý scénář, ale nakonec mu z toho vyšel nudný psychologický thriller (žádný horor) s hereckým koncertem Cilliana Murphyho. Ostatní herci mu jen sekundují v nepochopitelném akceptování dvou vytvořených světů - úřednického stydlína Johna a jeho výřečnější "partnerky" Emmy. Pro fanoušky slečny Page - moc si ji ve filmu neužijete. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebýt to taková strašná sračka, tak by člověk skoro řekl, že si Murphy mohl jít pro Oscara. To by ovšem musel scénář stát za něco jiného než za hovno. Jestli v tom byl nějaký odkaz na Psycho, nevím, ale pokud ano, tak se to hodně nepovedlo. Popisek je silně zavádějící, spíš tam mohlo stát jenom píčovina. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama