Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babouček pro >štěstí< (? ;o))) . . . Brilantně vypointovaná a naprosto dokonale (profesionálně :-) natočená etudka na téma "co se má (po)s(t-r)át, to se..." . . . Tahle absurdní maličkost si prostě zaslouží, aby se stala kultovním >mikrometrážním< filmem... - - - P.S. Mimo jiné - díky téhle bizarní epizodce ze života si vybavuju, kolik znám (nerváků) lidí, co dělají podobné pitomosti za volantem. A že se něco takového vlastně klidně může komukoli kdykoli doopravdy stát... ;o) . . . Jinak - naše pavouky - protože neškodí - mám rád, nelekají mě a hlavně - žádnýmu bych dneska už neublížil. Když už pro nic, tak pro tu možnost, že se mi to jednou vrátí i s ouročky... :o) - - - - - (poprvé viděno 11.3.2008 na Youtube, komentář zde jako sedmý - 12.3.2008) - - - - - Pavučinka k filmu: http://www.youtube.com/watch?v=hgYykXgwl20 ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

"It's all fun and games until someone loses an eye." - Mum - // Krátkometrážny / Akčný / Dráma / Thriller? Hmmm, z počiatku som sa nemálo divil, čo na tom vidia ostatní, ale, hoci sa budem opakovať, za tie dva čiernočierne momenty zvyšujem hodnotenie. Život je sviňa a... škodoradosť sa nevypláca. ()

Reklama

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Ano, je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko, a ještě bych dodala: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Když jsem si myslela, že se něco stane, nestalo, když jsem to už nečekala, stalo, a pak, když už si člověk myslí, že je konec, stane se ještě víc. Titulky jsem sledovala mírně rozklepaná a držela si obě oči. Jesti chcete vědět proč, podívejte se na Spider! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* i když se to na první pohled nezdá, tak se jedná hodně drsný kraťas. Za sebe to beru jako varování podobným vtipálkům. kteří stále nemají dost. Jedno zhlédnutí mi rozhodně stačilo a nejsem ten typ lidí, co by se smál cizímu neštěstí. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

bctpeyhon 

všechny recenze uživatele

Trošku příběh ze života, nebo minimálně varovný snímek pro podobné srandisty, jako tady byl herec, a zároveň režisér, Nash Edgerton. I tohle se může stát lidem, kteří nesnáší pavouky a lidem, kteří si z nich chtějí vystřelit. Podle názvu a podle toho, že spolujezdec něco schovává do horní přihrádky, jsem tak nějak čekal, co se stane. Ale ten konec předpokládat už nešel. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama