Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V podstatě 12 let jsem se na toto pokračování chystal. Od zrušené kino premiéry, kdy po celé ty roky následně u nás film nebyl oficiálně k české lokalizaci k dispozici. Až teď se toho chytnul konečně aspoň Filmbox. No, radši jsem se měl tešit na něco jiného, tohle bylo skoro až utrpení. Úplně zbytečné pokračování. Všechny parodické prvky jsou pryč a příběh je jen klasická dojička jedničky, jen v typickém pokračovacím duchu, kdy je všechno větší, nebezpečnější...Humor bohužel taky odešel někam do jiných animáků. Co se taktéž nepovedlo, je převedení děje do města, naprosto unylého prostředí, bez špetky originality.  Škoda, škoda, tohle nemělo vůbec vzniknout. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pár narážek na vše možné je sice povedených a celkem i vtipných,ale jinak je druhá Karcoolka celkem bídná.Ne snad,že by jednička byl nějaký zázrak,ale svého času celkem fungovala a pobavila.Dvojka je bohužel pravý opak a i přes stopáž jen někde kolem hodiny a čtvrt místy nudí.Když se k tomu přičte divná a nepěkná animace (která mě osobně vadila nejvíc) nemůže být hodnocení vyšší...20% ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

"Luke, trust the force!". O poznání horší pokračování, sice s dobrými hláškami, ale ohraným a mizerným příběhem. Pokračování by se dalo popsat jako mash-up Úžasňáků se Shrekem v novém kabátu, který se bohužel nepovedl. Dětem se film určitě líbit bude, ale pro ty starší se jedná o ztrátu času. 36% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Komu sa páčila prvá Karcoolka bude spokojný. Jasné, že to nie je tak úderné ako prvý diel, hold prvý diel je vždy len jeden, ale je tu tona odkazov na seba sama a iných blockbustrov. Bavil som sa fajnovo. Takže filmový blázni hurá na to, a tí, čo nedokážu pochopiť priamo mierenú paródiu, ruky preč, aspoň sa uchránime zbytočne kritických komentárov, já? ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Přestože u prvního dílu téhle bláznivé pohádky jsem s nízkým hodnocením většiny uživatelů nesouhlasila, s hodnocením tohoto nezdařilého pokračování už souhlasím stoprocentně. Tolik jsem se těšila, že se znovu zasměju a že mě to bude bavit stejně jako předchozí díl, ale bylo to až moc nudné na to, abych se na to (oproti jedničce) chtěla ještě někdy podívat. Tohle je důkaz, že nějaké filmy by prostě pokračování mít neměly.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama