Reklama

Reklama

Útok na ponorku II: Klamný cíl

  • USA Counter Measures (více)
Trailer

Obsahy(1)

Expert amerického námořnictva Zach Silver přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Zachovi v této bezvýchodné situace najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Hádám, že tenhle film (až na to že v tom hraje Dudikoff, a, že jsou v něm teroristi co napadnou ponorku) Nemá nic společného s Útokem na Ponorku 1 (Crash Dive). Navíc ani postava co hraje Dudikoff se tu nejmenuje jako v jedničce, zde se postava jmenuje prosím, " Jake Fuller ". Dudikoffovi asi dělá strašně dobře když hraje ve filmu, kde bojuje proti teroristům. Co třeba Akční Komando kde hrál? Tam na obale stálo: ,, Akční hvězda v boji s fanatickými teroristy". Co třeba Útok na ponorku 1, kde stálo: ,, Teroristé hrozí zemí atomovou zbraní". V jiných filmech s Dudikoffem jsou taky podobní zlouni jako teroristi jako např. Lidský štít. A co tady? U tohohle filmu??? Counter Measures? Neboli Útok na Ponorku 2 klamný cíl? Akční hvězda ve spárech teroristů. Asi to Dudikoffovi dělá dobře, a taky mu nechám jeho dobré pocity. Jako tenhle film nebyl špatný. Je to lepší než Útok na ponorku 1, je to lepší než Akční Komando, ale není to lepší než Lidský Štít. Jsou tu sice některé záběry na monitory od kapitánů podobné jako z Útoku na ponorku 1 (Možná jsou i stejné). Je tu sice někdy takový slabý CGI a někdy tu jsou dobré efekty. Film s Dudikoffem, který opravdu neurazí. Skoro průměrné 4*, ale přiznám se, že ten soundtrack byl ve chvilkách božský. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, ale shlédnout se to dá. Je fakt, že jediné, co si z toho pamatuji je: 1) jak si Dudikoff vývrtkou vyoperoval kulku ze stehna, 2) přivítání se s teroristy na palubě ponorky - Dudikoff nic netušíc si připíjí alkoholickým nápojem (s narkotikem) a říká: "To musí být dobrý ročník", poté, co se složí na zem, řekne vůdce teroristů: "Asi to nebyl tak dobrý ročník" ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Útoku na ponorku se nese v podobném duchu jako jednička, vystupuje tu ale jiný hrdina - Jack Fuller, bývalý voják, který je po smrti svého bratra oddaným pacifistou a vojenským lékařem. Musí se však společně s plukovnicí Swainovou nalodit na supermoderní ruskou ponorku Oděsa, kde se má účastnit cvičení ve Středozemí. Jak je nám ale jasné, ponorku drží ve své moci teroristé a svůj jaderný arzenál chtějí použít na města bývalého SSSR a vytvořit tak nový Sovětský svaz vzešlý z prachu bývalých republik. Teroristů mraky, Dudikoff ve slušné formě a můžeme jít na to. Určitě akčnější film než díl první, hlášek kupa, úsměvných scén ještě více. Ve svém duchu akčního ňoumy Dudikoff likviduje jednoho teroristu za druhým využívaje granátu, pistolky, boje i vývrtky (a to ne jednou). Scéna, kdy si pomocí vývrtky Dudikoff vytáhne kulku z postřeleného stehna, je vskutku lahůdková. Nebo když po každém vyhraném souboji zaujme bolestivý postoj a začne kulhat s od začátku filmu postřelenou nohou. Ale proč ne, jsme v béčkových vodách. Hudba: David & Eric Wurst ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování vlastně není pokračováním, jen český distributor využil velké podobnosti dvou filmů Michaela Dudikoffa. A jedna velká podobnost tu vážně je. Jsou zde zase použity stejné vystřižené scény z lepších filmů jako předešle. Všechna čest producentům, kterým to zisk sice přineslo, ale mě jako diváka to neustále vytáčelo. I přes totožné hodnocení ale přiznávám, že Klamný cíl je o něco lepší film. Ale opravdu jen o kousíček. Akce je … pohyblivější, to je to slovo, které jsem hledal. Dudikoff dá pár ran a konečně mu je i trochu věřím. Po skončení nepotrvá ani pět minut a celý film zapomenete, což je další bezvýznamné plus tohoto filmu. Pusťte si radši znova Amerického ninju, uděláte líp. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Keby to beriem ako pokračovanie tak je to až o moc slabšie než originál. Z pohladu že by som som film nebral ako oficialne pokračovanie ale iba distributorské tak to až tak zle nebolo. Herci tu neboli až také drevá ale ani žiadny profi herci. Scénar tohoto typu tu už bol mnoho krát tak ale neomrzí no. Aj keď je pravda že to nebol nejaky skvost tak mňa to aj docela bavilo a rozhodne som sa nenudil. Dudikoff tu vôbec nebol zlý a sám neviem prečo mi asi po prvýkrát nevadil vo filme kde mal hlavnú ulohu. Plus musim povedať že pre mňa bolo iba jedno velké sklamanie a to dizajn ponorky. Škoda, mohlo to byť aj lepšie. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama