Reklama

Reklama

Chovat se špatně ke svému okolí se nevyplácí. Své o tom ví drsný hokejista, který musí za trest jeden týden plnit povinnosti tajemné Víly Zuběnky... Derek Thompson (Dwayne Johnson) je drsný hokejista, který s oblibou vyráží svým spoluhráčům zuby. V hokeji se mu kvůli zranění právě moc nedaří, a tak není dobře naladěn. Vzhledem k jeho nemilosrdné pragmatičnosti jsou mu lhostejné naděje a sny malých fanoušků. Když jednoho dne téměř přesvědčí dcerku své přítelkyně Carly, že neexistuje víla Zuběnka, dochází trpělivost nejen Carly, ale vzbudí to velkou nevoli také v pohádkové říši. Derekovi je udělen speciální trest - na jeden týden je proměněn ve vílu Zuběnku se vším všudy, tedy včetně nadýchaných křídel a magické hůlky. Zpočátku má Derek velké potíže, nemá nejmenší tušení, jak si poradit s křídly, snaží se být nenápadný, ale moc mu to nejde. Postupně se však učí kouzla od svých okřídlených nadřízených a přichází na to, jak zvládnout vílí povinnosti. Ba co víc, začnou se mu vybavovat jeho dávné dětské sny... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (237)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Vlastne ma prekvapilo, koľko zábavy dokázali vykresať z tak hovädzieho námetu. Sú tam samozrejme všetky klišé rodinných filmov a moralizovanie je v miere takmer neúnosnej, ale... Má to niekoľko fakt vtipných dialógových smrští (celá scéna s Billy Crystalom) a permanentne vyškerený The Rock je tak nehorázne over-the-top, že je vlastne neodolateľný. Nábeh na guilty. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Strašné kliše, more gýču pochovali všetky svetlé momenty. Ak nemáte chuť na niečo naozaj mimo, tak nepozerajte. Ale boli dva dobré momenty. Tooth fairy skok Johnsona z balkóna, to som mrel. A malá Tess. Hlavne v závere, keď zisťuje, že víli existujú. Jednu hviezdičku si môžete pridať ako TF sledujete z drobcami. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Jasně! Dwaynovi více sluší akční žánry, ale zas se nedá říct, že by tahle ulítlá rodinná komedie byla nějak špatná... S hokejovýho frajera se stane slušňák, který pochopí kouzlo dětí, včas se napraví, ikdyž dost pokazí. Ale na jeho cestě zubového skřítka jsem se celkem pobavil. Trhák to sice nebyl, něco mi přišlo jako bych už to v nějakým filmu viděl, ale za to neurazí a zhlédnout ho můžou s dětmi i dospělí, kteří to bez problému vydrží:-) ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson alias The Rock je potrestaný za šírenie nedôvery a je nútený strávit 2 týždne ako zúbková víla.Pohľad na Rocka v ružovom kostýme a krídielkami je nezabudnutelný a film je plný humorných momentov.Veľmi sa mi páčil Chase Ellison v úlohe syna Rockovej priatelky ktorý ho najskôr neznáša ale postupne si nájdu cestu k sebe.Síce miestami dost zidealizovaný,ale velmi zábavný film ktorý určite pobavý nielen mladého diváka, ale aj staršie publikum ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate dalsi americka komedie o tom, jak se blbec napravi a to vse navic tak trochu variace na filmy o zaskocich Santa Clause, ale kurva, tohle je tak desne uchylny a pitomy, az je to desne vtipny. Jasne, dojde i na par zbytecnejch vaznejsich a dojemnejch momentu, ale vetsinu casu si to udrzuje vysokou zabavnost, kdy Rock dela jako vila jednu hovadinu za druhou a sekunduje mu perfektni Merchant. Navic proste nemohli zvolit lip, nez Rocka, necham stranou klasicky pripominky ve stylu Rock do akcnaku, ale proste on je furt namakanej a ve forme a kdyz ho narvete do oblecku s kridylkama, uz to samo o sobe je zaruka srandy. Navic to Rock proste umi podat a ma komedialni talent. Takze i pres tech par nudnejsich (=dojemnejch) momentu, to je tak desne pitoma sranda, ze jsem se celou dobu skvele bavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal v kanadskom Vancoveri. (toi-toi)
  • Keď po skončení zápasu ide dávať Derek Thompson (The Rock) deťom autogramy, viaceré z detí na neho kričia "pán Johnson". (megajalec)

Související novinky

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama