Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Hloubka duše přináší provokativní psychologický příběh úspěšného reklamního manažera, který měl svůj život i kariéru dosud plně pod kontrolou. Pak ale potkává okouzlující ženu, jež mu otevírá dveře do světa nespoutané vášně a bezstarostné svobody – do světa, který není svázán společenskými konvencemi. Dokonalá moderní fantazie … vášeň a sex, dobývání i únik... žádné vazby, žádné závazky. Vzrušující dobrodružství však muži postupně rozbíjí osobní život a odhaluje hluboce zakořeněné rány z minulosti. Vše vrcholí katarzí plnou pravd a tajemství, kterým ani jeden z dvojice dosud nemusel čelit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Film sa snazi byt hlbsim ako v skutocnosti je. Ona s nim hra stale nejake hry, (ako jej aj povedal ), a ma traumu z minulosti. On tiez nie je vyrovnany, tiez ma traumu ale vo vztahu k nej sa chova normalne - dava jej najavo, ze ju chce. Na konci malo dojst k nejakemu uzdraveniu? Chce to byt o velkych emociach, ale je to nepresvedcive. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Džada Pičr Smisová uz vystraja neplechu  i za kamerou. Ono jej nestaci ze hrala v matrixe a kade  - tade, ona sa just musi dotrepat este i za kameru. Chvalaprirode film nezaznamenal ziadny uspech a Dzada ako reziserka stoji za hovno. Dufam, ze uz ostane len pred kamerou, tam mi nevadi, za kamerou mi vadi hodne    :  5 % ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koukám, že docela rozporuplný film - nemálo jednohvězdičkových i čtyřhvězdičkových hodnocení. Za mě to budou kvalitní tři a půl hvězdy. Z popisu filmu a z jeho úvodu to nejprve vypadá na erotický rejd, ale nakonec se přece jen dostane na vhled do niter hlavních postav, což (alespoň u mě) na závěr filmu vyvolá několik zajímavých otázek týkajících se fungování vztahů. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ten film moc nepochopil. Mám míň pracovat a udělat si čas na blízké? To se dalo asi propracovat i jinak. Jason Clarke je dobrej, Idris Elba je moc dobrej, Paz Vega je top, ale ten příběh nestojí za nic. Nuda o ničem. Bez humoru, bez napětí, bez šťávy. Dalo se to naštěstí dokoukat, ale nikdy více to vidět nechci. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dokonale pohřbená šance. Budu SPOILERovat: čekal jsem celou dobu, že Paz Vega patří k té konkurenční firmě, a celé je to plán, jak srazit pana Wrighta na kolena a rozdupat ambice firmy kterou zastupuje do prachu. Vášeň a erotiku bychom čekali, ale nějak se zapomněla dostavit. Výhledy z ložnice jsou úchvatné, Vega ani sedm let po Sex a Lucía neztratila sexappeal, ačkoliv vrásek přibylo. Jason Clark je dobrý, námět je dobrý, napětí na začátku je dobré. Když ale Wright začne boxovat do všeho a všude, a zaplete se do toho starej Vegy, jde všechno do kopru a vy se nemůžete dočkat konce. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Chicagu na podzim roku 2008. Ocenění se však na festivalu nedočkal. (Terva)
  • Ve scéně na hřbitově je vidět náhrobek se jménem Makaveli 1971 - 1996. Tupac Shakur byl velmi blízký přítel režisérky Jady Pinkett Smith, která mu touto scénou vzdala hold. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama