Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,722,076▐ rovnako otravno naivné ako prvý diel, škoda tam kde sa dalo ťažiť na atmosfére a napätí tam to prevažne padá na zbrklej réžii, o potokoch krvi nehovoriac, tam to vedia tvorcovia dosť pekne prehnať, troška utopené v béčkovitosti /40%/ ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skvelý príklad pokračovania kde tvorcovia nepreukázali skoro žiadnu štipku originality a len sa pekne zviezli na prvom diely... inak povedané natočili skoro remake s mierne pozmenením dejom. V porovnaní s iným vydareným pokračovaním úspešného filmu, hovorím o REC 2-ke sa môže tento film len ticho hanbiť. Verím, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať o čosi viacej než len to čo sme dostali pod nos, ale dajme si otázku zaujíma to vôbec niekoho? Mňa nie. Osobne ma nijak extra nebral ani prvý diel (75%) a tak sa mi na dvojku pozeralo o to lepšie, pretože som nič neočakával a teraz nemusím byť zaklamaný z toho, že to bol najklasickejšie natočený sequel aký sa len dá spraviť. PS: Koniec alá WTF?!, alebo kurva to ste si mohli odpustiť.... si mohli odpustiť ;-) dávam výborných 60%. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování dnes již legendárního prvního dílu, který ve světě hororů vzbudil velký poprask. Klaustrofobický pocit, který byl tak skvělý v prvním dílů funguje i v pokračování. Trošku mi zde chyběla pořádná atmosféra jako v prvním díle a závěr snímků taky nebyl zrova nejlíp zvolený. Škoda, že tvůrci si více nepohráli se světlem jako v prvním díle kde světla bylo méně a atmosféra tak byla mnohem děsivější. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Že solidní horory časem dostávají debilní bratříčky, to už je léty ověřené pravidlo (Vetřelcům a jiným výjimkám sorry). Pád do tmy dvojka sice hezky navazuje na principy jedničky a má relativně podařený závěr, jinak mě ale kokotismus všech spíše rozčiloval, než bavil - kde se vzal ten rádoby cool trend, nakazující klíčovým postavám mlčet, zlověstně koukat, chovat se strašlivě WTF a prokazovat okázalou nesmrtelnost? Netuším, ale je to naprosto směšné. Na příběhu jinak nepřekvapí nic - tradiční béčko s tradiční porcí trademarků i přešlapů. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jedničce mi vadily dvě věci a to samotné nestvůry a vztahy mezi holkama. Představoval jsem si takový horor poněkud realističtější. ..... Ale do dvojky jsem se pustil už s vědomím, že mě ty nestvůry a další klaustrofobické záběry neminou a tak mě jenom zajímalo, co se povede novýmu režisérovi Harrisovi inovovat a čím mě překvapí a v zásadě mě překvapil docela hodně. Spousta skvělých lekaček, zajímavých úmrtí, fantastická hudba a logický závěr, který se alespoň malinko snaží vysvětlit, jak je možné, aby někdo tam dole vůbec mohl žít. Takže se dostávám k docela zajímavému paradoxu, že první díl ode mě dostal o hvězdičku méně než toto pokračování. Není to tím, že by byl snad horší, ale tím, že v tomto díle už jsem se smířil s přítomností prapodivných příšer. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama