Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci Aztéci by žili šťastně až do sežrání, kdyby se jim na zahrádku nenasomrovali zlí fousatí křesťani, aby jim předali víru a naučili je chudobě a poslušnosti. Rexíci se ale ukážou jako pěkní neznabozi, a střet dvou kultur se rychle stane střetem dvou chutných chodů. Naneštěstí je tu Romeo, chrlič mouder a ctnostný jura, který když nešťouchá do ještěrek, tak toká jako tetřev. Nepomůže ani když mu scénáristi šoupnou trochu vlastního matroše. A co se triků týče… všechny fígle tvůrci ještě zmáknuté nemají, ale třeba s Majkosoft vordem válej. OMG… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nápad docela dobrý, krásná lokace, za zmínku stojí i Ian Ziering.. Ale ve finále to připomíná sci-fi remake naší pohádky Za humny je drak..;) Docela jsem se pobavil ve smyslu od srdce zasmál, což ovšem určitě nebylo v plánu tvůrců tohohle "majstrštyku".. Ano, až tak trapně působí jak výkony všech zúčastněných pseudoherců, tak i veškeré efekty.. ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě na těchto Asylumovkách nevytáčí režijní a scénáristická imbecilita, ale ta nízkorozpočtová nesoudnost. To, jak malým rozpočtem vymýšlejí velkolepé příběhy. Kupříkladu tady se armáda sedmi Španělů snaží dobýt aztéckou vesnici čítající taktéž zhruba sedm Aztéků a to počítám i náčelníka s dcerou a šamana. Nejvtipnější ovšem bylo, když po noční scéně obětování na vrcholku pyramidy následovala scéna ve dne a v ní se pyramida ukázala v celé své "velkoleposti".... XD)))))) ()

Hulk Hogan odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit takovejhle film je nebetyčná drzost. Už samotnej příběh je úplně debilní a to měli ještě tvůrci filmu v sobě tu "odvahu" nazvat jednoho z těch Španělů Hernán Cortés. Ještě vetší drzostí pak je, že ho hraje Steve z Beverly Hills. Potom je tu ta řada nelogičností. Dceru náčelníka hraje nějaká poločíňanka a chvílema to vypadá, že ten kmen Aztéků tvořej jen čtyři lidi. A pak je tu samozřejmě ten dinosaurus (vlastně jsou dva), kterej se vždycky z ničeho nic někde oběví, někoho kousne (nebo sežere) a zase někam odběhne. Ztvárnění toho dinosaura je snad nejhorší jaký jsem kdy viděl. Proč proboha furt jen chodí, a to i když se snaží někoho chytit? No...je to fakt neskutečnej film. Ale nutno říct, že po celou dobu sledování (nechápu, že jsem to dokoukal) jsem se hlasitě smál. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

No, když pominu už jenom to, že celý ten nápad byla nehorázná pí*ovina, tak se to dalo dokoukat. Herci byli sice, jak z nějakého porna a efekty dinosaura byly směšné. Navíc blbeček Čokobamba (nebo jak se jmenoval) tam pořád pobíhal a řikal stále to samé. Nicméně, kdyby se ten "film" zkrátil na 40 minut, tak by to asi bylo i docela kouaktelné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)

Reklama

Reklama