Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Dont odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že když nemám peníze, neměl bych točit film, kde bude vystupovat tyranosaurus... Protože pak to přinejmenším blbě vypadá, v tomto případě to dokonce blbé i je, nejen vypadá. I když výkony herců a ty perly, které vypouštěli z úst, byly semtam úsměvné, bohužel myslím, že to nebylo záměrem režiséra. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě na těchto Asylumovkách nevytáčí režijní a scénáristická imbecilita, ale ta nízkorozpočtová nesoudnost. To, jak malým rozpočtem vymýšlejí velkolepé příběhy. Kupříkladu tady se armáda sedmi Španělů snaží dobýt aztéckou vesnici čítající taktéž zhruba sedm Aztéků a to počítám i náčelníka s dcerou a šamana. Nejvtipnější ovšem bylo, když po noční scéně obětování na vrcholku pyramidy následovala scéna ve dne a v ní se pyramida ukázala v celé své "velkoleposti".... XD)))))) ()

Reklama

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem viděl cca posledních 30 minut a bohatě to stačilo. Animovanej dinosaurus zasazenej do filmu jak kdyby to dělali ve windows movie makeru, rádoby rozsekaná těla se stříkající krví a příběh o ničem. "Beverly" Stevea jsem tam ani nezahlídl, takže buď měl dokonalej make-up nebo jeho cameo moc dlouho nepřežilo, no žádná škoda. ()

Slavníkovec odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, aby byl film tak špatný, že mu není možné přiznat byť jednu kladnou charakteristiku. Jsem šťasten, že film Tyranosaurus: Zhouba Aztéků má konec (to jest jediné pozitivum), leč předchozích 90 minut bylo utrpením. Celkové hodnocení 0 %. Kamera, speciální efekty 0/10. (TR běhající ve vzduchu, vzduchoprázdnu s precizností procházející hustým lesem, z ničeho nic se objevující, přestože při každém vražedném útoku vydává zvuk za sto lokomotiv). Výprava, kostýmy 0/10. Film se odehrával na jakém si golfovém hřišti. Pozn. hladce stižený trávník. Tábor Aztéků spíše připomínal výtvor skautů - světlušek a vlčat, ale budiž. Naprostým vrcholem je aztécký chrám. Hudba, zvuk ?/10. Hudební doprovod k dobývání Aztécké říše 5 conquistidátory jsem nereflektoval. Herecké obsazení 0/10. Napětí 0/10. Historická věrnost (oblečení, technika) 0,5/10. Celkové hodnocení 0,5 %. Film v mém seznamu 100 a jeden film, který již nikdy nechci vidět. ()

M-arta odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi opadními filmy by něco takového snad mělo mít úplně samostatnou kategorii... Ten film je totiž tak špatný, až je krásný! Už sám název dává tušit, že půjde o neuvěřitelnou pitominu. Svým způsobem PERLA, za určitých okolností ideální k projekci na veselé večírky intelektuálů nebo divadelních či filmových teoretiků... (Pro chudáky praktiky možná noční můra, ale zase ... pokud by se kdokoli z nich - včetně amatérů -rozhodl natočit remake s deseti teenagery a příručním počítačem někde na táboře v lesích, má velkou šanci, že to nebude horší.) Neuvěřitelně jsem se pobavila kouzlem nechtěného a veselí trvá dodnes, i když vidím jenom plakát. Kdyby už nic, tak mi tento "poklad" pěkně rozpohyboval bránici a prodloužil život. Možná jsem divná, ale rozhodně ho chci doma ve filmotéce jako sběratelský klenot! :-D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)

Reklama

Reklama