Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

movie 

všechny recenze uživatele

Dost průměrné zpracování Palahniukovy knihy. Osobně mě hodně překvapilo, že se do toho někdo vůbec pustil a když už, tak stopáž 88 minut rozhodně není adekvátní, a to už vzhledem ke komplikovanosti předlohy. Vysvětlit všechny okolnosti a objasnit motivaci některých postav se zde rozhodně nepodařilo. Už před začátkem filmu jsem si říkal, jak to všechno stihnou a moje pochybnosti se celkem brzy projevily. Pro diváky neznalé předlohy to můžu takto "nekompletní" působit dost bizarně. Alespoň je to dobře zahrané a jedna z postav nosí tričko Mastodon. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné a uvažoval sem o čtyřech hvězdách. Potom na mě ale vybafly zbytečné vzpomínkové vsuvky a až do omrzení opakovaný motiv s popletenou matkou a musel jsem snížit na tři hvězdy. Vtipu je naštěstí i tak dost (scény z historického městečka jsou jasně nejpovedenější), ale bohužel to jako celek nemělo pořádné grády. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré. Palahniukovské, čiže zvrátené, sarkastické, vtipné, výstižné... Sam Rockwell je pre mňa ešte lepším predstaviteľom takéhoto typu hrdinu než bol Norton. (Inak ak poznáte seriál CALIFORNICATION, ľahko spoznáte aj z tejto adaptácie, prečo sú Palahniuk a Bukowski najobľúbenejší spisovatelia jednej z postáv.) Choke vie prekvapiť, ale nemôžte čakať, že bude šokovať. Pokiaľ bol KLUB BITKÁROV režisérska exhibícia, tu ide "len" o kvalitný film, pri ktorom sa zamyslíte... a zaručene aj vzrušíte... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Klub rváčů 2 se rozhodně nekoná. Bohužel tahle filmová adaprtace je na rozdíl o dsvého předchůdce příliš doslovná (navíc malinko dějově vykastrovaná). Přispívá k tomu i knižní předloha - Choke je mnohem slabší knížkou než Klub rváčů. šeď a průměrnost, nic co by mě vtáhlo, žádná scéna neutkví v hlavě. Jediné zajímavé na film, je výborné obsazení Rockwella do hlavní role. Kéž by se David Fincher chopil jednou režie Survivora s Rockwellem v hlavní roli, to by byla pecka... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo tři týdny. (gjjm)
  • Film byl dokončen pouhé tři dny před prvním promítáním na festivalu Sundance. (gjjm)
  • Ve filmu se objeví autor knižní předlohy Chuck Palahniuk, je to muž, sedící v závěru v letadle vedle Victora. (gjjm)

Reklama

Reklama