Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

r_t_fish 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne zprznena adaptace. Pan reziser/scenarista by zaslouzil zavrit na mesic do klady, nasledne poslat do skoly a po dostatecnem pokani nechat pristekavat v priblblych serialech. Vsechny vyborne napady predlohy jsou redukovany na nefungujici televizni gagy, hutna atmosfera se meni v pubertalni komedii a kdykoli jsem cekal, ze trapneji nefunkcni scena uz prijit nemuze, dalsi znasilneni puvodne pusobiveho napadu prekonalo i soucasne ceske neumetely. Problem neni v rozpoctu, na tomto filmu by se dalo vyucovat nezvladnuti remesla. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Zalknutí mě sice bavilo ze všech Palahniukových knížek nejmíň, ale ten pocit, co mám při jejich čtení, se filmu podařilo vystihnout docela pěkně. Jasně, Fincher by to natočil jinak, ale indie produkce (budget 3 mil. USD) se k téhle předloze fakt hodí. Moc bych si jednou přál vidět někompromisně zfilmovaný Program pro přeživší. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina je jeden mladík posadnutý sexom, ktorého skvele stvárnil Sam Rockwell. Ten je pre mňa ako druhý Seann Wiliam Scott, teda druhý Stifler. Je zárukou kvalitných komédií a komických scén. Vtipných situácií je vo filme požehnane, i keď sa ani zďaleka nejedná o najlepšiu komédiu. Za zmienku stojí scénka, keď sa Victor zamýšľa, že o Ježišovom detstve nieje veľa informácií, že to tiež mohol byť kok*t. Jedná sa proste o trošku nadpriemernú komédiu, ktorá vás bude baviť ak od nej nebudete čakať príliš veľa. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Klub rváčů 2 se rozhodně nekoná. Bohužel tahle filmová adaprtace je na rozdíl o dsvého předchůdce příliš doslovná (navíc malinko dějově vykastrovaná). Přispívá k tomu i knižní předloha - Choke je mnohem slabší knížkou než Klub rváčů. šeď a průměrnost, nic co by mě vtáhlo, žádná scéna neutkví v hlavě. Jediné zajímavé na film, je výborné obsazení Rockwella do hlavní role. Kéž by se David Fincher chopil jednou režie Survivora s Rockwellem v hlavní roli, to by byla pecka... ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý film. Teda,... Kelly Macdonaldová je pořád moje nejmilejší herečka - hypnotizuje, táhne pozornost a tak. Taky věřím, že Palahniuk je solidní autor. Zdvojnásobit počet hvězdiček na dvě ale nemůžu. Fádní, šedá, nezajimavá adaptace. Pokud chce film šokovat, musí za svou věcí kráčet s jistou suverenitou. Křeč. Nesympatičtí herci. Rádoby skandální odhalení týkající se identity slečny Marshallové. Naprosto debilní poselství paní Manciniové. Poněkud odbitě naznačená spřízněnost těchto dvou žen. Defakto nesmysl. Prostě to nefunguje. A sex v kostele jsme všichni viděli v Californication. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo tři týdny. (gjjm)
  • Film byl dokončen pouhé tři dny před prvním promítáním na festivalu Sundance. (gjjm)
  • Ve filmu se objeví autor knižní předlohy Chuck Palahniuk, je to muž, sedící v závěru v letadle vedle Victora. (gjjm)

Reklama

Reklama