Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

bobrux 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když chcete ukuchtit film podle pravidel, které obyčejně zaručují fajn podívanou. Jenže když jich namícháte dohromady tolik, že i pejsek s kočičkou by měli co dělat, aby nezůstal jejich mix zahanben, nedělá to logicky dobrotu. A on ani Eddie Murphy není ten, kdo by dokázal zalátat ten roztrhaný scénář bez nápadu a udělat z filmu alespoň vtipnou podívanou. Takto nám vznikla další průměrná skoro-komedie o jednom napravivším se arogantním hovadu, které místo aby na konci chcíplo v bolestech, získá "nečekaně" vše zpět. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nechci říct, že je to velkolepej návrat. To určitě ne, ale je to konečně komedie, která je hodna komika Murphyho kvalit. Ke konci je dokonce vidět i nějaký herecký talent. Zajímavé je vidět film založenej na nemluvící hlavní postavě, když právě její představitel se proslavil rolí ukecaných černochů. Být film delší a kdyby tu délku utáhl, dal bych v rámci jeho posledních filmů 4*. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Co může člověk dělat, když zjistí, že jeho život se z minuty na minutu propojil s jedním zvláštním stromem a že s každým proneseným slovem je tento člověk blíže smrti? Přesně s tímto námětem přichází toto komediální drama, které se mimo jiné zamýšlí i nad tím, jestli je pro život dobré nosit v sobě nevyřešenou zlobu z minulosti. Eddie Murphy je z mého pohledu velice rozporuplný herec, nikdy mi nijak výrazně nevadil, ale zároveň mě ani nikdy nedokázal nějak oslovit. A nějak úplně nevím, zda se tvůrcům tohoto filmu vyplatila sázka právě na tohoto herce. Tenhle film je hodně o hledání sebe sama, o odpuštění a o tom, jak změnit svůj život. A když už bych měl za úkol obsadit hlavní roli v tomto filmu nějakým hercem, tak o Eddiem Murphym bych snad ani neuvažoval. V rámci možností to hraje obstojně, ale tato zajímavá látka by si zasloužila někoho, kdo zvládá i náročnější role, to je asi největší kámen úrazu v tomto filmu. Nicméně i tak to byl zajímavý film a především za ten zajímavý děj si zaslouží alespoň průměrné hodnocení, a z toho důvodu uděluji tři hvězdy. ()

HaceR 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

S eddiem to už nejakú dobu ide do sračiek, takže možno tie 3 za katastrofálne očakávania, ale inak musím povedať, že to bol celkom príjemný podmaz, ktorý si nevyžadoval veľa pozornosti. Inak klasická šablóna filmov toho typu, čo tu môžu svietiť nanajvýš namodro, ale bez ktorých by bol svet oveľa smutnejším miestom k životu. PS: Nenápadný nerd Clark Duke sa mi pomaly začína javiť ako celkom zábavný komik! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama